Milyoner'e katılan Zehra Güneş'e Fenerbahçe sorusu… Hemen Volkan Demirel’i aradı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Milyoner'e katılan Zehra Güneş'e Fenerbahçe sorusu… Hemen Volkan Demirel’i aradı

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Milli voleybolcu Zehra Güneş, Kim Milyoner Olmak İster’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Özel bölümüne katıldı. Güneş, ‘Fenerbahçe’ sorusunda teknik direktör Volkan Demirel’i aradı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yıldız ismi Zehra Güneş, dün katıldığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki başarısıyla adından söz ettirdi. Sevilen sporcunun aldığı ödül ve anlamlı hareketi sosyal medyada çok konuşuldu. 

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster’in Cumhuriyetimizin 100.yılına özel gerçekleştirilen bölümünün özel konuğu A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yıldızı Zehra Güneş oldu. 

29 EKİM MESAJI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak sözlerine başlayan Zehra Güneş, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bir kızı olarak onun gösterdiği ilkelerin ışığında küçük kızlarımıza, arkadaşlarıma, yaşıtlarıma ve Türk kadınlarına örnek olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Minnetim sonsuz Atama ve silah arkadaşlarına” ifadelerini kullandı.

VOLKAN DEMİREL’DEN YARDIM İSTEDİ

Güneş, “2008'de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkma mücadelesinde Fenerbahçe ile Sevilla, iki maç sonunda yenişemeyip maç penaltı vuruşlarına kalınca hangisi olmuştur?” sorusunda telefon joker hakkını kullanarak Volkan Demirel’den yardım istedi. Hayatspor Teknik Direktörü Demirel ise “Fenerbahçe kalecisi 3 penaltı kurtarmıştır” cevabıyla Güneş’e yardımcı oldu.

Milyoner'e katılan Zehra Güneş'e Fenerbahçe sorusu… Hemen Volkan Demirel’i aradı

ANLAMLI HAREKET

Programda başarılı bir performans sergileyen Zehra Güneş, 300 bin TL kazanarak yarışmadan ayrıldı. Güneş, bu ödülü 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden R.K. Hatay Voleybol Kulübü oyuncusu Ceren Topal anısına kullanacağını açıkladı. Başarılı sporcunun bu duyarlı davranışı hem sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nu hem de izleyenleri duygulandırdı.

 

 

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...