Şef Somer Sivrioğlu yarışmaya döner dönmez bombayı patlattı… Sürpriz açıklama her şeyi değiştirecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şef Somer Sivrioğlu yarışmaya döner dönmez bombayı patlattı… Sürpriz açıklama her şeyi değiştirecek

MEDYA Haberleri

Yeni mekanını yurt dışında açan Somer Sivrioğlu, hazırlıklarını bitirir bitirmez MasterChef’e geri döndü. Bu sene MasterChef All Star formatıyla ekranlara gelen yarışmadaki kadrolar tamamlandıktan sonra izleyici karşısına çıkan Sivrioğlu, sürpriz bir açıklama yaptı.

2018 yılından bu yana ekrana gelen ve Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüri koltuğunda oturduğu MasterChef, bu yıl eski yarışmacılarıyla seyirci karşısına çıkıyor. MasterChef All Star formatıyla reytingleri alt üst eden program, yenilikleriyle konuşulmaya devam ediyor.

Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı yeni sezonda geçtiğimiz haftalarda ana kadro için yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. MasterChef All Star'da ana kadroya giren ilk yarışmacı Güzide Mertcan olurken daha sonra sırasıyla Suna, Eda, Batuhan, Rıfat, Tanya, Sefa, Esra, Eray, Berker, Sergen, Burcu, Tahsin Dilara, Mert, Çağatay, Ayaz, Gamze ve Tolga kadroya dahil oldu.

SOMER ŞEF’TEN SÜRPRİZ AÇIKLAMA

Programın ilk bölümünde Somer Sivrioğlu'nun yer almaması ve MasterChef’tn ayrılacağı yönündeki iddialar seyirciyi üzmüştü. Yurt dışındaki işlerini yoluna koyan ve kadro tamamlanınca ekranlara geri dönen Sivrioğlu, gelir gelmez tezgah başına geçen yeni kadroya müjdeyi duyurdu. 

İlk oynanan kaptanlık oyunu sonrası Somer Sivrioğlu, MasterChef şampiyonlarının da sezona dahil olacağını belirterek, “Tam kadro bütün MasterChef ekibiyle beraber finallere gideceğiz” dedi.

Şef Somer Sivrioğlu yarışmaya döner dönmez bombayı patlattı… Sürpriz açıklama her şeyi değiştirecek

“TAM KADROYLA FİNALE GİDECEĞİZ”

Sivrioğlu, sürpriz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Onlar bize katılacaklar ilerleyen sürede. Bu hafta çıkacak arkadaşımızın yerine Barış, daha sonraki hafta Azize gelecek. Aynı sizi davet ettiğimiz gibi MasterChef'in şampiyonlarını da buraya davet ettik. MasterChef'in ilerleyen döneminde bu inanılmaz kadroya katılacaklar ve aslında finallere doğru giderken tam kadro bütün MasterChef ekibiyle beraber finallere gideceğiz.”

MASTERCHEF ŞAMPİYONLARI KİMLER?

2018 birincisi Uğur Kardaş

2019 birincisi Cemre Uysal

2020 birincisi Serhat Doğramacı

2021 birincisi Eren Kaşıkçı

2022 birincisi Metin Yavuz

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...