Yağmur Tanrısevsin'in yeni projesi belli oldu! Çekimleri başlıyor…

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Yağmur Tanrısevsin'in yeni projesi belli oldu! Çekimleri başlıyor…

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in yeni adresi netleşti. İddialı bir filmle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Tanrısevsin, yakında sete çıkacak.

‘Pis Yedili’ , ‘Güneşi Beklerken’ , ‘İki Yalancı’ gibi dizilerin yanı sıra ‘Aşk Ağlatır’ , ‘Baba Parası’ , ‘Üçüncü Gün’ gibi filmlerde yer alan Yağmur Tanrısevsin, kendisine sunulan teklifleri değerlendirdi. Başarılı oyuncu yeni filminde başrol oynayacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; proje seçimi konusunda en titiz olan oyuncuların başında gelen Yağmur Tanrısevsin, önümüzdeki hafta yeni projesinin çekimlerine başlayacak.

‘YAŞAM KOÇU’ FİLMİYLE GELİYOR

Hem ülkemizde hem de yurt dışında geniş bir hayran kitlesi olan Tanrısevsin, iddialı bir filmle anlaştı. Güzel oyuncu, ünlü komedyen Doğu Demirkol‘un yeni filmi Yaşam Koçu’nun başrol kadın yıldızı oldu. Dmc, Retropro, Wovie ve NetD ortak yapımcılığında üstlendiği filmin senaryosu Doğu Demirkol‘a ait… Çekimleri önümüzdeki hafta başlayacak olan filmi Burak Kuka yönetecek.

Yağmur Tanrısevsin‘in aynı zamanda yakında bir diziyle de el sıkışmak üzere olduğu konuşuluyor. Başarılı oyuncu şu günlerde son görüşmelerini yapıyor.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...