Meclise gelip kaydını yaptırdı

 Meclise gelip kaydını yaptırdı
Başlık Resmi Meclise gelip kaydini yaptirdi

AK Parti'den milletvekili seçilen Bennur Karaburun, kayıt yaptırmak üzere Meclis'e geldi.

Kaydet
|
Yağmur altında tekerlekli sandalyesiyle ilerlemeye çalışırken, bir gencin şemsiye tuttuğu ve bu anın İHA muhabiri tarafından görüntülendiği Bursa'da, AK Parti'den milletvekili seçilen Bennur Karaburun, mazbatasını aldıktan sonra Meclis'e geldi ve kaydını yaptırdı.

Meclis'teki ilk gününde gazetecilerin sorularına cevap veren Bennur Karaburun, "Karşılama çok güzel. Çok heyecanlıyım. Engelli bir vekil olarak burada olmak çok güzel. Bundan sonraki süreçte engelli kardeşlerimizin, kadınlarımızın, vatandaşlarımızın vekili olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Meclisin engelli bir vekile hazır olup olmadığının sorulması üzerine Karaburun, "Rampa ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım. Benim en çok sıkıntı çektiğim konulardan birisi" açıklamasında bulunurken, süreçte kendisini nelerin zorladığını sorulması üzerine, "Ben hiçbir zorluk yaşamadım. Çok güzel destekleyici bir güç ile burada olduğumu biliyorum" ifadelerini kullandı.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.