Ağıralioğlu'ndan Akşener'in 'zehir içtim' sözlerine sert tepki: Türk siyaset iklimini bozdu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ağıralioğlu'ndan Akşener'in 'zehir içtim' sözlerine sert tepki: Türk siyaset iklimini bozdu

Politika Haberleri  / Haber Merkezi

Seçim sürecinde HDP'nin Millet İttifakı'na destek vermesi sonrası İYİ Parti'den isitfa eden Yavuz Ağıralioğlu, bir kez daha sert sözlerle muhalefete yüklendi. Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tutan Ağıralioğlu, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın 'AK Parti muhalefeti dağıtmak istiyor' iddialarına da gülerek tepki gösterdi.

İYİ Parti 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden kısa bir süre önce, HDP'nin Millet İttifakı'na desteğini öne sürerek zehir zemberek sözlerle İYİ Parti'den istifa etmişti. Geçtiğimiz günlerde seçim yenilgisi üzerinden muhalefet liderine yüklenen Aliağıroğlu, "Demokrasi kılıflı tek adam." dediği Kılıçdaroğlu'nun 5 yıllık emeklerine pusu kurduğunu söylemişti.

Bugün de Haber Global ekranlarında konuşan Ağıralioğlu'nun hedefinde bu defa Kılıçdaroğlu ile beraber İYİ Parti lideri Meral Akşener ve CHP Sözcüsü Faik Öztrak vardı. 

"KEMAL BEY 5 YIL BOYUNCA SÖYLEMEDİĞİ NE SÖYLEYECEK?"

CHP'nin ilkesiz siyasetle herkese makam mevki dağıttığını söyleyen Ağıralioğlu, muhalefetin yine aynı söylemlerle toplumun önüne çıkacağını belirterek, "Siz grup toplantısı yapıp millete ne diyeceksiniz? Neyi söyleyip alacağınıza inanıyorsunuz? Kemal Bey 5 yıl boyunca söylemediği ne söyleyecek?" diye konuştu.

"'ZEHİR İÇTİM' DİYEN AKŞENER'E TEPKİ" 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ittifaklara veda ettiği "O seçim kazanılsın diye zehir içtim, zehir sözlerine" de değinen Ağıralioğlu, "Toplumun ondan beklediği zehir içmesi değildi, masadan topluma yayılacak zehri tutmaktı. Tutulamadı, o zehir Türk siyaset iklimini bozdu" ifadelerini kullandı.

ÖZTRAK'A AĞIR SÖZLER: YENİLDİKÇE SİYASİ ZEKASI AÇILIYOR

Ağıralioğlu, iktidarın muhalefeti dağıtmaya çalıştığını iddia eden CHP Sözcüsü Faik Öztrak'a ise oldukça ağır sözlerle yüklendi. "Olağanüstü bir tespit. Demek ki siyasi zeka yenildikçe açılıyor" diyen Ağıralioğlu, "Erdoğan muhalefet, Kemal Bey iktidarda olsa... Erdoğan bu muhalefeti sokağa çıkarmazdı." diye konuştu.

HDP ile yapılan ittifaka da gönderme yapan Ağıralioğlu, "Gizli gündemlerle kime ne verdiğiniz belli değil. Yüzde 1 oyu olanlara 37 milletvekili vermişsiniz. Seçmen sizi her isteyene istediğini veren biz izlenimle baktı.Yüzde 10'a yakın oyu olana neler verildi? Millet bunu sorgular. Ne verdiler şimdi 4 sene boyunca anlatsınlar" dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...