AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yılmaz: Bir dava hareketiyiz

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Anadolu Ajansı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçimlerin ardından, sandığı tercüme ettiklerini ve ona yönelik yeni bir hazırlık sürecini başlattıklarını ifade etti ve ekledi: Bir dava hareketiyiz...

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, partisinin İl Başkanlığını ziyaretinde konuştu.

"Bir dava hareketiyiz" diyen Yılmaz, parti olarak bir seçim bittiğinde hemen diğer seçime hazırlandıklarını belirtti. Kendilerinin hizmet hedefli bir siyasi hareket olduklarını vurgulayan Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü

"Seçim bittiği günün ertesi günü sandıktan çıkan değerlendirmeleri yapıp, sandığı tercüme ederek ona yönelik yeni bir hazırlık sürecini başlatan bir siyasi hareketiz. Siyasi muhaliflerimiz bizim gibi insanı merkezine koyan, insan odaklı, insanı, yani hizmeti önceleyen bir siyasi organizasyon değiller."

Türkiye'de 1392 belediyenin 810'unun AK Parti, 231'inin Milliyetçi Hareket Partisi olmak üzere toplam 1041 belediyenin Cumhur İttifakı tarafından yönetildiğini belirten Yılmaz, bunun son derece gurur verici olduğunu ifade etti.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...