AK Parti'de yerel seçimler öncesi değişim: Sinop’ta 4 ilçe başkanı değişti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
AK Parti'de yerel seçimler öncesi değişim: Sinop’ta 4 ilçe başkanı değişti

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

2024 yılında yapılacak yerel seçimler öncesi AK Parti Sinop’ta ilçe başkanlarında değişikliğe gidildi. 4 ilçe başkanı genel merkezce yapılan atama sonucu değiştirildi. AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ise söz konusu atamalara ilişkin "Görevi devreden ilçe başkanlarımıza emekleri ve gayretleri için teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

Yerel seçimler öncesi AK Parti Sinop teşkilatlarında değişime gitti. Geçtiğimiz günlerde Ayancık, Dikmen, Durağan ve Saraydüzü ilçe başkanları sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada görevlerinden istifa ettiklerini duyurmuştu.

4 İLÇENİN BAŞKANI DEĞİŞTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in başkanlığında yapılan değerlendirmeler ve istişareler sonucunda; AK Parti Ayancık İlçe Başkanlığına Erkan Örnek, Dikmen İlçe Başkanlığına Ergün Toygar, Durağan İlçe Başkanlığına Mahmut Yurtseven ve Saraydüzü İlçe Başkanlığına İsmail Taşkın atandı.

İL BAŞKANINDAN ATAMARA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Atamalara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, "İlçelerimize ve teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Görevi devreden ilçe başkanlarımıza emekleri ve gayretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...