Akşener'in eski danışmanı 'sırları biliyorum' dedi, ülkücülere seslendi: Safları terk edin...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Akşener'in eski danışmanı 'sırları biliyorum' dedi, ülkücülere seslendi: Safları terk edin...

POLİTİKA Haberleri

Meral Akşener'in eski danışmanı Hasan Sami Özvarinli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ülkücülere seslendi. Özvarinli, "Gelecekte çocuklarının yüzüne utanmadan bakmak istiyorsan, gün bugün İYİ Parti saflarını terk et" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminin ardından peş peşe gelen istifalarla sarsılan ve gündemden düşmeyen İYİ Parti'de sular durulmuyor. 3. Olağan Kurultayı'nı 24 Haziran Cumartesi günü yapacak olan İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener, yeniden aday olacak. Kurultay öncesi ise Özvarinli'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Seçim öncesinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanlığını yapan ve daha sonra AK Parti'ye katılma kararı alan Hasan Sami Özvarinli, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

"İYİ PARTİ SAFLARINI TERK ET"

Paylaşımında İYİ Parti'deki ülkücülere seslenen Özvarinli, "Ülkücü kardeşim gelecekte çocuklarının yüzüne utanmadan bakmak istiyorsan, gün bugün İYİ Parti saflarını terk et" dedi.

"Bir şeyi bilen değil, içerideki pek çok şeyi bilen ve senin bilmediğin pek çok sırra vakıf olan bir ülkücü olarak söylüyorum!" ifadelerini kullanan Özvarinli, "Sen bulunduğun il ve ilçede saf duygularınla gerçek planlardan haberin olmadan bu yola inanmış olabilirsin lakin bir ülkücü olarak seni uyarmak benim boynumun borcu..." açıklamasında bulundu.

https://twitter.com/drhsvarinli/status/1671050970975838209

"İYİ PARTİ'Yİ AKŞENER YÖNETMİYOR! BU GÖLGE KABİNE…"

Dr. Hasan Sami Özvarinli, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'den istifa ettikten sonra kamuoyuyla paylaştığı iddialarla dikkat çekmişti. Özvarinli "Meral Akşener CHP'yi dizayn edecek. Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerine Ekrem İmamoğlu'nu CHP'nin başına getirecek" iddialarını dile getirdikten sonra İYİ Parti'yi Meral Akşener'in yönetmediğini ve gölge bir kabinenin partiyi yönettiğini ileri sürmüştü.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...