Akşener’in İstanbul için sürpriz adayı Muharrem İnce mi ? CHP’li Sevigen’den kulisleri hareketlendiren iddia

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Akşener’in İstanbul için sürpriz adayı Muharrem İnce mi ? CHP’li Sevigen’den kulisleri hareketlendiren iddia

Politika Haberleri  / Haber Merkezi

İYİ Parti lideri Akşener, yerel seçimlerde partisinin İBB başkan adayının kim olacağıyla ilgili soruya "duyunca çok şaşıracaksınız" dedi. Akşener'in sözlerinin ardından Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin, İstanbul'da İmamoğlu’na rakip olabileceği iddiası gündeme geldi.

Türkiye, gelecek yılın mart ayında yapılacak yerel seçimleri için geri sayıma devam ediyor. CHP’ye rest çekerek ittifaksız şekilde seçime girme kararı alan ve bu kapsamda 81 il ve tüm ilçelerde aday çıkaracak İYİ Parti ile ilgili dikkat çeken bir iddia gündem oldu. 

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Blöf yapmıyoruz. 81 ilde kendi adaylarımızla seçime gireceğiz" demişti.

"ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ"

Akşener ayrıca "İstanbul adayımız Buğra Kavuncu olabilir de olmayabilir de. Başka adaylarımız da var İstanbul’la ilgili. Yani eğer ortak bir karar verebilirsek o kişiye ilişkin. Özellikle bir arkadaşımıza çok şaşıracaksınız" ifadelerini kullanmıştı.

AKŞENER’İN SÜRPRİZ ADAYI İNCE Mİ?

Akşener'in İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na rakip olacak "çok şaşıracaksınız" dediği sürpriz aday için gerçekten de ‘sürpriz’ bir isim ortaya atıldı.

Kılıçdaroğlu’na yönelik sert eleştirileriyle gündeme gelen CHP'li eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen'in iddiasına göre Akşener'in "çok şaşıracaksınız" dediği aday, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce…

“İSTANBUL’DA İTTİFAK YAPALIM DİYORLAR”

Haber Global’de katıldığı canlı yayında açıklama yapan CHP’li Sevigen, şunları söyledi:

“Abartmıyorum. Şu an aklıma geldi ama inşallah olmaz. Meral Hanım böyle iki ileri davranıyorsa çok üzülürüm. Son dönem Muharrem Bey'le görüştüler. İstanbul'da ittifak yapalım diyorlar.

İstanbul'da ittifak yapacaksa İYİ Parti ve Memleket partisi, 'Çok şaşıracaksınız' dediği aday bana göre Muharrem İnce'dir.”

Akşener’in İstanbul için sürpriz adayı Muharrem İnce mi ? CHP’li Sevigen’den kulisleri hareketlendiren iddia

İNCE: ORTAK YANIMIZ VAR

Seçim öncesi FETÖ’cülerin kumpasına maruz kalıp yarıştan çekilen Memleket Partisi lideri Muharrem İnce ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2 hafta önce İyi Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. 1 saat süren toplantıdan sonra herhangi bir açıklama yapılmadı. İnce, katıldığı bir televizyon programında görüşmeye dair sorulan soru üzerine “Sayın Meral Akşener’le ortak bir yanımız var, önce onu linç ettiler sonra beni linç ettiler. Linç edenler de aynı kişiler. Sayın Akşener'e haksızlık yapanlarla bana iftira atanlar aynı kişiler. Bunları konuştuk, ‘Tekrar görüşürüz’ dedik. Olay bundan ibaret” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...