Bahçeli'den Tarkan'a sert sözler!

Düzenleyen:
Bahçeli'den Tarkan'a sert sözler!

POLİTİKA Haberleri

TBMM Grup Toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'geççek' şarkısı ile gündeme gelen Tarkan'a çıkıştı. "Fitne yayıyorlar" diyen Bahçeli, "İktidar şarkıyla kurulmadı bir şarkı ile yıkılmaz." açıklamasında bulundu.

TBMM Grup Toplantısında konuşan Bahçeli yeni şarkısı ile iktidarı hedef gösteren Tarkan'a tepki gösterdi..

"Niyet okuyucuları fitne yayıyorlar. İktidar şarkıyla kurulmadı bir şarkı ile yıkılmaz." diyen Bahçeli, "Tarkan'ın şarkı sözlerini beka meselesine bağlayanlar dağılabilirler." dedi. 

"TARKAN'DAN ZİLLETİN TARZAN'I ÇIKARTILAMAZ"

Bahçeli sert sözlerle eleştiridiği Tarkan'a, "Geçecek diyor, bunu da Anadalu'ya yakın bir şiveyle söylüyor. Elbet geçecek, sorunlar bitecek, salgın geçecek, dertler bitecektir.

6 rakamına lütfen dikkat buyurunuz. Bu rakamı ters çevirdiğinizde 9 rakamı ortaya çıkar.  Mesele bakmak değil görmektir. Yuvarlak masa çerçevesinde kurulan tuzaktır, kumpastır. Türkiye'nin sırtına bindirilmek istenen ağır külfettir. 9 rakamına bakınca gördüğümüz huzurdur, havaya kaldırılan 9 tuğdur, 9 ışıktır, sosyal ve ekonomik sorunların süratle geçeceğinin müjdecisidir. Çoğu gitmiş azı kalmıştır. 

Tarkan şarkı sözleriyle Covid-19'u kastettiğini söylüyor. Hayır diyorlar sen iktidarı kastettin. Velevki iddialar doğru olsun iktidar bir şarkıyla yıkılamaz. Bir şarkı sözünden yeni bir kutuplaşma sağlamanın bir faydası yoktur.

Ayıptır ayıp! Bu gafilce inadın kime ne faydası var. İktidar şarkıyla kurulmadı. Doğru olsa bile bir şarkı ilke yıkılmaz. Niyet okuyucular fitne yayıyorlar. Tarkan'dan zilletin Tarzan'ı çıkartılamaz." dedi.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...