Erdoğan, Bahçeli'yi kabul etti: Görüşmenin gündemi yeni kabine

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. İki liderin görüşmesi yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşme sonrası resmi bir açıklama gelmedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Bahçeli’yi Külliye'de kabul etti. Erdoğan ve Bahçeli'nin görüşmesi yaklaşık 1 saat kadar sürdü. Görüşme sonrası resmi bir açıklama gelmedi. İki lider en son 16 Mayıs'ta bir araya gelmişti. Bugünkü görüşmede yeni kabinenin belirlenmesi, Meclis Başkanı'nın kim olacağı gibi başlıkların olması bekleniyordu. Öte yandan ikilinin seçim sonuçlarını ve mevcut bakanların ne zaman görevine veda edeceği, yeni bakanların ne zaman yemin edeceği gibi birçok konu masaya yatırılacağı da konuşuluyordu. 

Cumhurbaşkanlığının sosyal medya hesabından kabule dair ilk görüntü paylaşıldı.

https://twitter.com/tcbestepe/status/1663938033895309313

KABİNE SON KEZ TOPLANDI

Öte yandan mevcut Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde son kez bir araya geldi. Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki 16:30'da başlayan toplantı tam 2 saat sürdü. Bakanların, bakanlıklardaki projelerde son duruma ilişkin sunum yaptığı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da kabine üyelerine teşekkür ettiği belirtildi. Toplantının ardından açıklama yapılmadı. Erdoğan, önümüzdeki günlerde yeni kabineyi açıklayacak.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
mustafam 3 Haziran 2023 13:00

BAHCELİ HÜKÜMETTE GÖREV ALMANI İSTİYOUM

Sonraki Haber Yükleniyor...