CHP’de aday olmak isteyenler vekil avında

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP’de aday olmak isteyenler vekil avında

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala birçok siyasi partide adaylık süreci başlarken, kurultaydan yeni çıkan CHP’de ise henüz yol haritası belirlenemedi.

FERHAT EKİNCİ'NİN HABERİ - Seçimlerin ardından ortaklarıyla arası açılan CHP’de, her türlü ittifak ve iş birliği senaryolarının da göz ardı edilmediği ancak sandığa tek başına gidilecekmiş gibi çalışmaların yürütüldüğü ifade edilirken, aday olmak isteyen isimler de kulis ziyaretlerine başladı. Adaylık için vekil avına çıkan isimler, Genel Merkez ve Meclis’te ziyaretlerini artırdı. Gelen isimlerin, özellikle değişim ekibiyle yaptığı görüşme trafiği dikkat çekti.

11 BÜYÜKŞEHRİN 3'ÜNDEN YOĞUN ŞİKAYET

Ön seçimin yapılıp yapılmaması karmaşasının da sürdüğü partide, her il ve ilçede aday belirleme sürecinde merkez yoklaması, ön seçim ve eğilim yoklaması yöntemlerinin kullanılacağı ifade edildi. Adayların belirlenebilmesi için pazartesiden itibaren örgüt genelinde anket çalışmalarının başlatılacağı belirtildi. CHP’li 11 büyükşehrin 3’ünden yoğun şikâyetlerin alındığı, yapılacak ankete göre bazı belediye başkanlarının yeniden değerlendirileceği kaydedildi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...