CHP'de Engin Özkoç'a yeni görev!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
CHP'de Engin Özkoç'a yeni görev!

POLİTİKA Haberleri

“Değişim” yankılarının sürdüğü CHP’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yeni bir atama daha geldi. Kılıçdaroğlu, Eski CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’u Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirdi.

Seçim yenilgisinin ardından “değişim ve istifa” tartışmalarının yaşandığı CHP’de yeni bir görevlendirme gerçekleşti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partinin eski Grup Başkanvekili Engin Özkoç’u Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirdi.

Görevlendirmeye ilişkin partiden yapılan açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Önceki Dönem Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’u, 'Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı' olarak görevlendirmiştir.” denildi.

'DEĞİŞİM' TARTIŞMALARI SÜRÜYOR

Öte yandan CHP'de seçimlerin sonrasında başlayan "değişim" kavgası kaldığı yerden devam ediyor.

Kılıçdaroğlu, "kaptan ve güvenli liman" örnekleriyle, 2024 yerel seçimlerine kendi liderliğinde gitme kararlılığını ortaya koyarken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu kesimlerin 'değişim' talebinde kararlı olduğu ifade ediliyor. 

Ayrıca, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise bugün başlattığı 'değişim' yürüşünü, CHP'nin Ankara'daki Genel Merkezi'de tamamlaması bekleniyor. 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...