CHP'de kritik toplantı: 'A' takımı değişiyor!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
CHP'de kritik toplantı: 'A' takımı değişiyor!

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sandıktan zaferle ayrılmasının ardından, CHP kanadında seçim muhasebesi devam ediyor. CHP Merkez Yönetim Kurulu'nun yarın bir araya geleceği toplantıda MYK üyeleri toplu istifalarını verecek. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti yönetiminde de değişikliğe gitmesi bekleniyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs'taki yenilginin ardından partisinde "değişim" için düğmeye basıyor. İlk değişiklik ise A takımında gerçekleşecek. 

Kılıçdaroğlu'nun bazı Genel Başkan Yardımcılarıyla yolunu ayırmasına kesin gözüyle bakılırken, MYK üyelerinden de toplantıya istifa mektuplarıyla gelmelerini istediği öğrenildi.

NTV'nin haberine göre Kılıçdaroğlu, değişim ve seçim sonuçlarını ele almak için yarın MYK’yı, cumartesi günü de Parti Meclisi’ni toplayacak.

'DEĞİŞİM' MESAJI

Kılıçdaroğlu'nun 2024 Mart ayındaki yerel seçime kadar partinin başında kalma eğiliminde olduğu belirtilirken, seçim sonrası "Unutmayın değişmeyen tek şey değişimdir." mesajıyla dikkat çeken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da hafta sonu Ankara’ya gelecek.

Ekrem İmamoğlu'nun da yönetimde bazı isimlerin değişmesinden yana olduğu iddia ediliyor. 

GÖZLER 24-25 HAZİRAN'DA

İYİ Parti'de de seçim sonuçları tüm yönleriyle ele alınıyor. İlk toplantıda Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili "Biz demiştik" söyleminden uzak durma kararı çıkarken, gözler, 24-25 Haziran'da yapılacak 3. büyük kongreye çevrildi. 

Kaynak: NTV

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...