CHP’nin 100. yılında Tanrıkulu bombası! TSK'ya iftira attı, soruşturma başlatıldı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ - ANKARA
- Güncelleme:
CHP’nin 100. yılında Tanrıkulu bombası! TSK'ya iftira attı, soruşturma başlatıldı

Politika Haberleri  / HABER MERKEZİ - ANKARA

Katıldığı bir programda “TSK 15 köylüyü helikopterden attı, köyleri yaktı ve bombaladı” diyerek Mehmetçiğe iftira atan Sezgin Tanrıkulu’na tepki yağdı.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ - CHP 100. yılını kutluyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kuruluş yıl dönümü kapsamında 81 ilden gelen 1.922 kişi ile Anıtkabir’e ziyarette bulundu. CHP 100’üncü yılını kutladığı bir ortamda CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’ndan skandal bir çıkış geldi.

PKK’nın kara propagandalarına sığınarak kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerine dil uzatan Tanrıkulu, TSK’nın 15 köylüyü helikopterden attığı, köyleri yaktığı ve bombaladığı iftiralarını sıraladı. Daha önce de “TSK kimyasal silah kullandı” şeklindeki PKK iftiralarına destek veren Sezgin Tanrıkulu’na tepki yağıyor.

MSB: ALÇAKÇA YALAN

Millî Savunma Bakanlığı, TSK hakkındaki iftiralara sert tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Mehmetçiğin tüm faaliyetleri uluslararası hukuka uygun, tüm dünyanın gözü önünde ve şeffaf bir şekilde icra edilmektedir. Buna rağmen terör örgütlerinin insanlık dışı saldırılarına tepki koyamayanlar, terör örgütünün farklı konulardaki alçakça yalanlarını sahiplenerek kahraman ordumuza iftira atmaya çalışmaktadırlar.

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, tüm bu hezeyanlara ve kara propaganda çabalarına rağmen dün olduğu gibi bugün de terör örgütlerine karşı mücadelesini uluslararası hukuk ve millî, manevi, insani değerlerimiz çerçevesinde azim ve kararlılıkla sürdürmektedir, sürdürecektir."

“REZİL DURUMDALAR”

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Tanrıkulu’nun terör örgütüne taşeronluk ve düşmana askerlik yaptığını söyledi. Ataman "CHP milletvekili sıfatını taşıyan bu şahıs, milletin değil âdeta terör örgütünün vekili gibi davranarak; CHP kadrolarının içinde bulunduğu rezil durumu bir defa daha ortaya çıkarmıştır" dedi.

"Kılıçdaroğlu CHP’si ne yazık ki bebek katili PKK’nın iftiralarını gündeme taşıyan kadrolar tarafından ele geçirilmiştir" diyen Büyükataman, "TSK dünya tarihinin gördüğü en şerefli, en merhametli en asil ordusudur. Terör örgütünün sözcülüğüne soyunarak TSK’ya iftiralar atan CHP’li Tanrıkulu’nun iftiraları ve Türk askerine iftira atanların TBMM’de oturması asla kabul edilemez!" ifadelerini kullandı.

“HADDİNİZİ BİLİN”

TBMM İdare Amiri Alpay Özalan da "Her fırsatta teröristbaşı Apo ve Selahattin Demirtaş’a özgürlük isteyen Sezgin Tanrıkulu, CHP’nin gerçek yüzüdür. Haddinizi bilin!" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: HABER MERKEZİ - ANKARA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...