Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Büyükelçisi Mard'ı kabul etti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Büyükelçisi Mard'ı kabul etti

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Büyükelçisi Malena Mard'ı kabul etti. Büyükelçi Malena Mard ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubunu sundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Büyükelçisi Malena Mard’ı kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde İsveç Büyükelçisi Malena Mard,Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu sundu.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRİLDİ

Mard'ın bazı büyükelçilik mensuplarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Büyükelçisi Mard'ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Büyükelçisi Mard'ı kabul etti

İSVEÇ'TE NELER OLUYOR?

İslamofobi'nin merkezi haline gelen İsveç'te Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırıların ardı arkası kesilmiyor. Ülek çapında gerçekleştirilen çirkin provokasyonlara tepkiler çığ gibi büyüyor. İsveç'in Malmö kentinde, Irak asıllı Salwan Momika'nın polis korumasında Kur'an-ı Kerim yakması ve onu engellemeye çalışan 15 kişinin gözaltına alınması nedeniyle başlayan protestolar gece de sürdü. Momika'nın Malmö'de polis korumasında Kur'an-ı Kerim yakması nedeniyle kent protestolara sahne oldu.

İsveç'te gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim yakma eylemlerine bir yenisi daha eklenecekti. Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği ile Diyanet İşlerine bağlı Fittja Ulu Cami önünde provokasyonu gerçekleştirmek için izin alan Irak asıllı Momika, kararından vazgeçti.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...