Erdoğan ve Bahçeli görüştü: Gündem seçim ittifakı

Düzenleyen: / Kaynak: EMRAH ÖZCAN
- Güncelleme:
Erdoğan ve Bahçeli görüştü: Gündem seçim ittifakı

Politika Haberleri  / EMRAH ÖZCAN

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'daki konutunda Bahçeli'yi ziyareti sırasında yerel seçimlerde izlenecek stratejinin ele alındığı öğrenildi.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi dün Ankara’daki konutunda ziyaret etti. Saat 14.00’te başlayan görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Edinilen bilgilere göre görüşmede, Cumhur İttifakı’nın 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde izleyeceği strateji ele alındı. Görüşmede, ekonomide atılacak adımlar da masaya yatırıldı. İki lider emekli maaşlarına yapılacak zam oranı başta olmak üzere, 1 Ekim’de yeni yasama dönemine başlayacak olan Meclis’in gündemindeki konuları değerlendirdi. Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde Rusya’ya yapacağı ziyaretin de konuşulduğu toplantıda terörle mücadele ve İsveç’in NATO üyeliği konusu da sıcak başlıklar arasında yer aldı. İki lider en son 13 Temmuz’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya gelmişti.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: EMRAH ÖZCAN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...