Eski CHP'liden İmamoğlu iddiası: Sosyal medya ekibi Özgür Özel aleyhine paylaşımlar yaptı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

CHP Eski İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu. TGRT Haber'e konuşan Canpolat, "İmamoğlu'nun ekibi Özgür Özel aleyhine paylaşımlar yaptı" dedi.

Yerel seçimlere günler kala CHP'de yaşanan "aday kördüğümü" gündeme oturdu. Yaşanan kriz, adaylık başvurusunun son anlarında çözülse de tartışmalar devam ediyor. CHP Eski İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP'nin aday stratejisine ilişkin dikkat çeken açıklama yaptı. TGRT Haber Gündem Özel programına katılan Canpolat, aynı zamanda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu.

CHP'nin parti içindeki sorunları iyi yönetemediğini söyleyen Canpolat, İmamoğlu'nun sosyal medya ekibinin Özgür Özel aleyhine paylaşımlar yaptığını söyledi.

Canpolat şu ifadeleri kullandı:

ALTERNATİF OLAMIYORSA CİDDİ SORUN VAR DEMEKTİR

"Temennim başarılı olmaları. Ülkenin büyük sıkıntılar içinde geçtiği bir dönemde, yorgun olan bir iktidarın olduğu bir dönemde sol bir parti alternatif olamıyorsa ciddi sorunlar var. Dünyanın her yerinde muhalefet partileri alternatif partilerdir. Alternatif olamadığınız zaman iktidar istediğini yapabiliyor. Ciddi muhalefet olduğu takdirde hem iktidar doğru yönlendirir hem iktidarın yanlış yapması engellenir hem de halkın sorunları aktarılmış olur."

"ÖZGÜR ÖZEL ALEYHİNE PAYLAŞIMLAR YAPILDI"

Canpolat, İmamoğlu'nun ekibinin Özgür Özel aleyhine paylaşımlar yaptığını söyledi. "Uyarılarımı yaptım" diyen Canpolat, "Ön seçim yapılmadığını, aday belirleme kriterlerinin CHP geleneklerine uymadığını bunun sıkıntı oluşturacağını söyledim. Temennimiz iyi bir kampanyanın yapılması ve seçimde başarılı olmamız. Bizim kararlı tutumumuzun gelenekleri vardır." şeklinde konuştu. 

Canpolat şöyle devam etti: "Kemal Kılıçdaroğlu geçmiş dönemde benim de eleştirdiğim birisi. Kültürel farklılıkları bir araya getirerek, Türkiye demokrasisi için çözülemeyen sorunları, oluşturduğu masada çözülebilirdi. Kemal Bey'e bu ülkenin ötekileri tarafından oy verildi." 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...