İstifa eden bürokratlar AK Parti için sıraya girdi

- Güncelleme:
İstifa eden bürokratlar AK Parti için sıraya girdi

Politika Haberleri

Milletvekili aday adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin, belediye başkanlarının, partilerin il ve ilçe yönetimlerinin istifa süreci dün 17.00 itibariyle son buldu.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ - AK Parti’de milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa edenler arasında Cumhurbaşkanlığı bürokratları, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları, bazı meslek kuruluşlarının başkanları, bazı belediye meclis ve il genel meclis üyeleri, bazı kamu kurumlarının il müdürleri, il kadın kolları teşkilat başkanları ve çok sayıda bürokrat yer aldı.

İstifa eden bazı isimler şöyle: Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu, Cumhurbaşkanı İdari işler Başkanlığı Müşaviri Zeki Korkutata,  Devlet Denetleme Kurulu Üyesi Talip Uzun, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sadettin Hülagü, Kabine Genel Sekreteri Osman Sağlam, Millî Savunma Bakanı Hulûsi Akar’ın Özel Kalem Müdürü Tuğgeneral Remzi Albasan, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, Artvin Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü, Muğla Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Sakarya Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Bursa İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Uslu. Bunun yanı sıra AK Parti’nin birçok il başkanı da vekillik için istifa etti. O şehirlerden bazıları şöyle: İzmir, Gümüşhane, Gaziantep, Yalova, Çorum, Muğla, Eskişehir, Isparta, Mersin, Tekirdağ, Kırklareli, Bartın, Mardin, Kilis, Sivas, Samsun, Karabük.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...