İyi Parti'de kriz bitmiyor! Parti içinde ittifak yanlıları artıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İyi Parti'de kriz bitmiyor! Parti içinde ittifak yanlıları artıyor

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimlerin ardından eski ortağı CHP’ye başlattığı meydan okumasını sürdürürken, ziyaret ettiği her şehirde belediye başkan adaylarını da açıklamayı sürdürüyor. Bu durumun parti içinde bazı kurmaylar tarafından ciddi rahatsızlığa yol açtığı ifade ediliyor.

FERHAT EKİNCİ'NİN HABERİ - İyi Parti’de Akşener’in ‘masa’ya dönmesi için ikna etmeye çalışan bazı partililerin özel görüşme yaptığı kaydediliyor. Öte yandan, son zamanlarda istifaların arttığı İyi Parti’de ekipleşmenin bulunduğu, küskün ekibin yanında parti içi muhalif ekibin de oluştuğu belirtiliyor. Akşener’in, çok sesliliği önlemek için parti içindeki muhalif isimleri izlediği, özellikle disipline sevk edilenler için avukatlardan oluşan üç kişilik ekip kurarak yakın markaja aldığı iddia ediliyor.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...