Kılıçdaroğlu partililere motivasyon mektubu yazdı: ‘Mücadele’ mesajı dikkat çekti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu partililere motivasyon mektubu yazdı: ‘Mücadele’ mesajı dikkat çekti

POLİTİKA Haberleri

Dünkü grup konuşmasında seçim sonuçlarının kendilerinde ciddi bir travma oluşturduğunu söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, partililere ‘motivasyon’ mektubu yazdı. Kılıçdaroğlu’nun mücadele mesajı dikkat çekti.

Kaybedilen Mayıs seçimlerinin ardından CHP’de iç hesaplaşma sert bir tonda sürerken Kılıçdaroğlu, parti içi muhalefete yönelik hamlelerine devam ediyor.

Bugün’de yer alan habere göre; daha önce kurultaya kadar değişim taleplerinin önünü kesmek için birçok ismi görevden alan CHP lideri, bu kez partililere bir moral mektubu yazdı.

Seçim sonuçları nedeniyle kimsenin umutsuzluğa kapılmamasını isteyen Kılıçdaroğlu, "Adil ve özgür bir Türkiye için hak, hukuk ve adalet için mücadelemizi eskisinden daha güçlü sürdürmek zorundayız. Bu tarihin bize yüklediği bir sorumluluktur.” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Değerli yol arkadaşım" başlığını taşıyan mektubunda şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyet tarihimizin en kritik seçimlerinden birini geride bıraktık. Karanlığın baskının iftiraların yanında yalanların, hilelerin ve hukuksuz bir biçimde devlet olanaklarının kullanıldığı adaletsiz bir seçimden çıktık. Süreç çalıştığımız beklediğimiz ve dilediğimiz gibi sonuçlanmadı.

“PARTİMİZ DAHA DA GÜÇLENDİ”

Demokrasi mücadelemizde birlikte yol almak için gösterdiğiniz büyük çaba ve kararlılığın çok değerli olduğunu bilmenizi isterim. Elini taşın altına koyma cesareti gösteren sizler sayesinde partimiz daha da güçlendirmektedir.

“MÜCADELEMİZİ ESKİSİNDEN DAHA GÜÇLÜ SÜRDÜRMEK ZORUNDAYIZ”

Adil ve özgür bir Türkiye için hak, hukuk ve adalet için mücadelemizi eskisinden daha güçlü sürdürmek zorundayız. Bu tarihin bize yüklediği bir sorumluluktur. Bu nedenle partimizin hedefine daha büyük kararlılıkla ulaşmasını sağlayacak adımları hep birlikte atacağız.

Atatürk’ün ‘Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim’ sözü partimize gönül vermiş olanların hiç unutmaması gereken temel bir ilkedir.”

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...