Mansur Yavaş'a 'çantada keklik oy' göndermesi: Turgut Altınok masasındaki son anketi açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yerel seçimler hızla yaklaşırken Ankara'da seçmenin vereceği karar merak konusu olmayı sürdürüyor. Ankara'da Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok ve CHP'li rakibi ABB Başkanı Mansur Yavaş arasında yarış giderek kızıştı. Altınok, Mansur Yavaş'a 'çantada keklik oy' göndermesi yaparak masasındaki son anket sonucunu açıkladı. Altınok, "Sokakta 'CHP'liyim ama sana oy vereceğim diyen bir sürü vatandaşımız' var." dedi.

31 Mart Yerel seçimlerine bir aydan kısa bir süre kala Ankara’da seçim heyecanı giderek yükseliyor. Cumhur İttifakı’nın ortak adayı Turgut Altınok ile CHP’li rakibi ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın arasında geçen yarışın sonunda hangi adayın ipi göğüsleyeceği merak konusu olmayı sürdürüyor. Altınok, masasındaki son seçim anketi sonucunu açıkladı. Altınok, "Sokakta 'CHP'liyim ama sana oy vereceğim diyen bir sürü vatandaşımız var" diyerek Mansur Yavaş'a 'çantada keklik oy yok' göndermesi yaptı.

ANKARA SOKAKLARI ALTINOK DİYOR

Turgut Altınok, bugün TV 100 canlı yayınında yerel seçim gündemine ilişkin kritik değerlendirmelerde bulundu. "10 günde Ankara'da çok şey değişti" diyen Altınok, rakibi Mansur Yavaş'ın önüne geçtiğini söyledi. Altınok, "Sokak anketi Ankara'da Altınok diyor." dedi. 

"ÇANTADA KEKLİK OY YOK"

CHP'li olmasına rağmen AK Parti'ye oy vereceğini söyleyen seçmenlerin olduğunu belirten Cumhur İttifakı adayı, "Bütün oylar hiçbir adayın cebinde değil, çantada keklik değil. Sokakta 'CHP'liyim ama sana oy vereceğim diyen bir sürü vatandaşımız' var." diye konuştu. 

MANSUR YAVAŞ'TAN ÖNDEYİM

Bazı anket firmalarının manipülatif paylaşımlar yaptığını belirten Altınok, "Anketlerde biz şu anda önce çıkıyoruz. Ankara'da 10 günde çok şey değişti. Şu an gerçek anketlerde 2 puan öndeyiz" değerlendirmesinde bulundu.

SON SEÇİM ANKETLERİ İÇİN TIKLAYIN

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...