Meral Akşener İzmir için adayını açıkladı! Ümit Özlale’den dikkat çeken paylaşım

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Meral Akşener İzmir için adayını açıkladı! Ümit Özlale’den dikkat çeken paylaşım

Politika Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlerle ilgili 81 ilde aday çıkaracaklarını açıklamalarının ardından İzmir için adaylarının Ümit Özlale olacağını dile getirmişti. Akşener’in açıklamalarının ardından Özlale’den sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım geldi. 

Yerel seçimler için partilerin hazırlıkları başladı. Genel seçimlerin ardından 6’lı masada yaşanan yenilginin gerginliği ittifakın dağılmasına neden oldu. İYİ Parti’den seçimlerde ayrı aday çıkaracaklarına ilişkin açıklamalar peş peşe geldi. Son olarak İYİ Parti lideri Meral Akşener gazeteci Fatih Altaylı'ya yerel seçimde ittifaklara kapıyı kapattığını belirterek İzmir adaylarını açıkladı. 

İYİ PARTİ'NİN İZMİR ADAYINI DUYURDU

Akşener, sözlerinin devamında ise İYİ Parti'nin İzmir adayını açıkladı. İYİ Parti lideri "İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Ümit Özlale ile çalışıyoruz. Kendisi de aday olduğunu biliyor." diye konuştu.

Akşener'in açıklamaları sonrası gözler İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özlale'ye çevrildi.

ÜMİT ÖZLALE'DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: "İZMİR VARSA ÜMİT VAR"

İlerleyen saatlerde Özlalesosyal medya hesabından bir video paylaşması dikkat çekti. Özlale "06.09.2023 İzmir Varsa Ümit Var" ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/UmitOzlale/status/1699360539795714557

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...