Metiner çok kızdı, canlı yayını terk etti

Metiner çok kızdı, canlı yayını terk etti
Başlık ResmiMetiner çok kizdi, canli yayini terk etti

Beyaz TV'de yayınlanan 'Dinamit' adlı TV programına konuk olan Mehmet Metiner canlı yayını terk etti.

Kaydet
|
Programa AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Star gazetesi yazarı Cem Küçük ve MHP'li Cemal Enginyurt konuk olarak katıldı. MİT TIR'ları tartışmasının masaya yatırıldığı program, gergin bitti.

CANLI YAYINDA HARARETLİ "MİT TIRLARI" TARTIŞMASI

Programın son bölümlerinde Cem Küçük ile Cemal Enginyurt arasında hararetli bir "MİT tırları" tartışması yaşandı. Cemal Enginyurt'un ''Eski Mehmet Metiner olsaydı, MİT TIR'ları bir yere silah götürse en fazla tepkiyi gösteren o olurdu.'' dedi.


O SÖZLERE KIZDI, PROGRAMI TERK ETTİ

Enginyurt'un sözlerine kızan Mehmet Metiner, ''Ben ayrılıyorum. Türkiye'nin toplumsal bir birliğe ihtiyacı var ama görüne o ki biz kişisel kavgalardan çıkamayacağız.'' diyerek programı terk etti.

##tgvideo##
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.