MHP'nin yerel seçimler için yol haritası belli oldu: 11 ilde mutlak zafer!

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
MHP'nin yerel seçimler için yol haritası belli oldu: 11 ilde mutlak zafer!

Politika Haberleri  / Haber Merkezi

Partiler yerel seçim hazırlıkları için kolları sıvarken, Cumhur İttifakı üyesi MHP'nin de yerel seçim planı belli oldu. MHP'nin yerel seçimde hedefi, CHP'ye geçen büyükşehirleri ittifakla geri almak ve Kahramanmaraş merkezli 6 şubat depremlerinden etkilenen 11 ilde mutlak zaferle ayrılmak.

Cumhur İttifakı üyesi MHP,  28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ndeki başarısını 'Mutlak Zafer' parolasıyla yerel seçimlere de taşımayı planlıyor. 

"UMUTLU YÖNETİMLE, UMUTLU GELECEĞE"

Yerel seçim için kolları sıvayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), "2024'e Doğru, Diyar Diyar Anadolu" mottosuyla yola çıkarken, seçim stratejisini de şimdiden belirledi. 31 Mart 2024'de yapılması planlanan yerel seçimlerde MHP'nin strateji; "İstikrar ve Hizmet İçin, Uyumlu Yönetimle, Umutlu Geleceğe" ve "Merkezden Yerele İstikrarı Bozmadan Umuda Doğru" sloganları üzerine kuruldu.  

11 İLDE 'MUTLAK ZAFER'

MHP'nin stratejisinde Cumhur İttifakı'nda olmayan büyükşehirlerin kazanılması ikinci hedef olarak belirlenirken parti, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen11 il ve ilçelerinde de ittifakın "mutlak zafer" elde etmesi için çalışacak.

2019 YEREL SEÇİM PERFORMANSI 

MHP'li belediye sayısını 31 Mart 2024'te yapılacak seçimde artırmak isteyen parti, 2019 yerel seçimlerinde bir büyükşehir (Manisa), 10 il, 133 ilçe ve 88 belde olmak üzere 232 belediyeyi bünyesine kazandırmıştı. 

6 Şubat depremlerinde büyük yıkımın olduğu 11 ilde kampanya çalışmalarının depremzede vatandaşların hassasiyetleri gözetilerek yapılması talimatını veren Bahçeli, bu kapsamda "Hep Yanında" ana teması ile kampanya çalışması başlattı.  

"YARALARI ÖZENLE SARACAK"

Parti, kampanyada, depremzedelerin her zaman yanlarında olacakları vurgusunu yaparak, "Verilecek Doğru Karar, Yaraları Cumhur Sarar", "Dar Zamanında Tüm Gücüyle Yanında", "Yaraları Özenle Saracak, Güvenli Geleceği Kuracak" ve "Beklentisiz Destek Kesintisiz Hizmet" sloganlarını kullanacak.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...