Özgür Özel’den Altan Öymen’e ziyaret: Ufuk turu yaptık

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Özgür Özel’den Altan Öymen’e ziyaret: Ufuk turu yaptık

Politika Haberleri  / Anadolu Ajansı

CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan Özgür Özel ziyaretlerini sürdürüyor. Partisinin eski genel başkanlarından Altan Öymen’i ziyaret eden Özel, kurultay sürecine dair bilgi verdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki yenilginin ardından “değişim” tartışmalarına sahne olan CHP’de sular durulmuyor. Kongrelere sıçrayan tartışmalar sürerken başkanlık yarışı hız kesmeden devam ediyor. CHP Genel Başkanlığına adaylığını duyuran Özgür Özel, bu kapsamda ziyaretlerini sürdürüyor.

“UFUK TURU YAPTIK”

Özgür Özel, partinin eski genel başkanlarından Altan Öymen'i Beşiktaş'taki evinde ziyaret etti. Yaklaşık 1,5 saat süren ziyaretin ardından Öymen ve Özel, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Öymen, Özel ve arkadaşlarını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, kurultay için kendilerine başarı dileklerini ilettiğini söyledi. Başta siyaset olmak üzere birçok konuyu konuştuklarını aktaran Öymen, bir ufuk turu yaptıklarını kaydetti.

Özgür Özel’den Altan Öymen’e ziyaret: Ufuk turu yaptık

Özgür Özel de CHP'de yapılacak kurultaya ilişkin adaylığı ve genç kadrolarıyla ilgili Öymen'i bilgilendirdiklerini söyledi.

KADROYA İLİŞKİN BİLGİ VERDİ

CHP'nin tarihini öğrenme konusunda Öymen'in kitaplarının en önemli kaynakları olduğunu dile getiren Özel, "Kendisinin geçmişte 9 adayla birlikte yarışarak kazandıkları CHP kurultayı hepimizin hafızalarındaydı. Bugün üzerinde en mutabık kaldığımız konu; iyi ki CHP var. Liderine rakip çıkabilmenin, çoklu yarışlarla genel başkanı belirleyebilmenin, Türkiye'ye vadettiği demokrasiyi kendi içinde yaşayabilmenin olanaklı olduğu bir başka parti yok şu anda." ifadelerini kullandı.

Özel, kurultaydan hangi sonuç çıkarsa çıksın en önemli kazanımlarının, önceki genel başkanlarıyla bugün gerçekleştirdikleri sohbet olduğunu kaydetti.

 

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...