Pastırma kesen Meral Akşener’den gazeteciye ilginç cevap: Uyanık seni

Düzenleyen:
Pastırma kesen Meral Akşener’den gazeteciye ilginç cevap: Uyanık seni

POLİTİKA Haberleri

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kayseri ziyaretinde sokağa çıkarak esnaflarla muhabbet etti. Bir esnafın dükkanına giren Meral Akşener, tezgaha geçerek pastırma kesti. Akşener, bir gazetecinin Kastamonu pastırması, Kayseri pastırması tartışmalarına son noktayı Kayseri'den koymak ister misiniz?" sorusuna ise Uyanık seni" cevabını verdi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, yaklaşan 2023 seçimleri öncesi şehir ziyaretlerine başladı. Kayseri’ye giden Meral Akşener, kentte esnafı ziyaret etti. Akşener bir esnafın özel ricası üzerine tezgaha geçerek pastırma doğradı. 

TEZGAHA GEÇEREK PASTIRMA KESTİ 

Esnaf ziyaretinde bir pastırma dükkanına giren Meral Akşener, esnafın özel ricası üzerine pastırma kesti. Kayseri'nin tescilli ürünü olduğunu söyleyerek pastırmayı ince ince kesen esnaf, satırı Akşener'e verdi.

“ÇOK KALIN KESTİM” 

Eline aldığı satırla pastırma doğrayan Akşener, esnafa dönerek "Aferin bana. Biraz kalın kestim, yok çok kalın kestim" dedi.

Pastırma kesen Meral Akşener’den gazeteciye ilginç cevap: Uyanık seni

“UYANIK SENİ” 

O anlarda gazeteciler ile de sohbet eden Akşener, bir gazetecinin "Kastamonu pastırması, Kayseri pastırması tartışmalarına bir noktayı Kayseri'den koyun isterseniz." Sözlerine "Uyanık seni" diyerek cevap verdi. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...