Saadet Partisi eski Eyüpsultan İlçe Başkanı Ustaosmanoğlu AK Parti'ye katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan rozetini taktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Saadet Partisi eski Eyüpsultan İlçe Başkanı Ustaosmanoğlu AK Parti'ye katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan rozetini taktı

POLİTİKA Haberleri

Eski Eyüpsultan İlçe Başkanı Emre Ustaosmanoğlu, geçtiğimiz aylarda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Osmanlı ile ilgili sözlerini sert bir şekilde eleştirdiği için partiden ihraç edildi. Ustaosmanoğlu, bugün AK Parti'ye katıldı. 'Onur duyuyorum.' diyen Ustaosmanoğlu'na, AK Parti rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'in 9 Eylül kurtuluş yıl dönümü törenindeki "100 yıl önce bu toprakları yönetenler gaflet, delalet ve hatta hıyanet içindeydi. Gençleri, kadınları ve çocukları hiç düşünmediler. Sadece saraylarındaki saltanatı korumak için bütün bir milleti ateşe attılar." sözlerine tepki gösterdiği için görevden alınan Saadet Partisi eski Eyüp İlçe Başkanı Emre Ustaosmanoğlu, AK Parti saflarına katıldı. Ustaosmaoğlu'na rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı. Ustaosmaoğlu katılımdan sonra duygularını sosyal medya hesabından itiraf etti. 

'ONUR DUYUYORUM'

AK Parti'ye katılmasının ardından Twitter'dan paylaşım yapan Emre Ustaosmanoğlu, "Devletimizin Nizamı, Milletimizin Selameti ve Rafahı için ömrünü bu davaya vakfetmiş, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ardında yol yürümek için AK Parti saflarına katılmış olmaktan onur duyuyorum" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA 'HESAP SOR' ÇAĞRISI YAPMIŞTI

CHP'li Tunç Soyer'in Osmanlı'ya yönelik sözlerine karşılık, "Bu toprakların değerleriyle uzaktan bile alakası olmayan mason Tunç Soyer'e hesap sorması gereken öncelikle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dur" demişti.

USTAOSMANOĞLU KİMDİR?

Emre Ustaosmanoğlu, 1985 yılında Eyüp'te doğdu. Aslen Trabzon / Of nüfusuna kayıtlı olan Emre Ustaosmanoğlu, 2001 yılında Eyüp imam-hatip lisesini bitirdi. Ardından Anadolu Üniversitesi işletme bölümününden mezun oldu. Ustaosmanoğlu, öğrencilik yıllarından itibaren Milli Görüş teşkilatlarında çeşitli görevlerde bulunmuştur. Reklam & Organizasyon alanında faaliyette göstermektedir. Emre Ustaosmanoğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...