Süleyman Soylu bakanlığa devam edecek mi? Canlı yayında açıkladı 

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Süleyman Soylu bakanlığa devam edecek mi? Canlı yayında açıkladı 

POLİTİKA Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber Ankara Temsilcisi Ercan Gürses'in 'Bakanlığa devam edecek misiniz?' sorusuna canlı yayında cevap verdi: Ben milletvekiliyim. 10 gün sonra bakanlığım sona eriyor...

Türkiye'de milyonlarca seçmen 14 Mayıs’ta sandık başına giderek oyunu kullandı. Seçimlerde 28.Dönem Milletvekili sonuçları belli olurken Cumhurbaşkanı adaylarından hiçbirinin yüzde 50+1 oya ulaşamaması nedeniyle Cumhurbaşkanlığı seçimi 28 Mayıs'ta ikinci tura kaldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu 28 Mayıs'ta tekrar kozlarını paylaşacak.

TGRT Haber’de yayımlanan 'Gündem Özel' programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber Ankara Temsilcisi Ercan Gürses'in gündeme ilişkin sorularını cevapladı. 

Süleyman Soylu bakanlığa devam edecek mi? Canlı yayında açıkladı 

BAKANLIĞA DEVAM EDECEK Mİ?

Gürses'in 'Bakanlığa devam edecek misiniz?' sorusuna Bakan Soylu,

"Ben milletvekiliyim. 10 gün sonra bakanlığım sona eriyor. 7 yıl görevdeydim, elimden gerekeni yaptı. Gücüm yettiğince ülkem ve milletim için gece gündüz gayret ettim. Ben cari duruma bakarım. Milletvekili yemini ettiğim andan itibaren bakanlık görevim sona erer. Milletvekili olarak da bu millete hizmet etmek benim için en büyük şereflerden bir tanesidir. Çok rahatım o konuda" cevabı verdi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...