Tansu Çiller, İstanbul'da desteklediği adayı açıkladı: Beni çok heyecanlandırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yerel seçime sayılı günler kala adaylar seçmenin gönlüne girebilmek için çalışmalarına hız verirken eski Başbakan Tansu Çiller de İstanbul'da desteklediği adayı "Beni çok heyecanlandırdı" diyerek açıkladı.

Yerel seçimler için geri sayım başlarken, 81 ilde ve binlerce ilçede adaylar seçmenin gönlüne girmek için kıyasıya yarışıyor.

İstanbul'da da hergün adaylar vatandaşlara seslenerek tek tek vaatlerini açıklarken, eski Başbakan Tansu Çiller'den de gönlündeki başkan adayına ilişkin açıklama geldi.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'u desteklediğini söyleyen Çiller, "Murat Kurum beni çok heyecanlandırdı" dedi.

'İSTANBUL BU HEYECANI ARIYORDU'

Çiller, "Murat Kurum bir heyecanla geliyor İstanbul'a. İstanbul, bu heyecanı arıyordu zannediyorum. Çok önemli noktalara değindi. En önemlisi depremdi. Deprem geliyor İstanbul'a, bunu bilmek lazım. İstanbullu, ulaştırmada çok büyük zaman kaybediyor, hayat gidiyor. O saatler kaybedilmemesi gereken saatler." dedi.

İSTİHDAM VAADİNE DİKKAT ÇEKTİ

Kurum'un istihdam vaadine dikkat çeken Çiller, "O beni çok heyecanlandırdı. Çünkü gençlerimizin, özellikle kadınlarımızın buna çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

Bu alanın belediyecilikle birleştirilerek, demokratik atılım haline getirilebileceğini umduğunu anlatan Çiller, "Bu işte mutlaka bankalarımızın da dahli olacaktır. Böyle bir üçgen şeklinde ele alınırsa İstanbul için çok şey yapılacaktır. Buna inanıyorum. İstanbul için hayırlı olsun." diye konuştu.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...