Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, İmamoğlu'nu eleştirdi: Cesaretin varsa aday ol

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Haber Merkezi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP'de değişim isteyen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. Özdağ "Bir iddian, cesaretin varsa çık adayım de" diyerek, liderliğin internet sitesi kurmakla olmayacağını söyledi.

YAZAR: SEVDA KILIÇ - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimin kaybedilmesinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bayrak açtı. Sık sık 'değişim' çağrıları yapan İmamoğlu'na Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan eleştri geldi. 

"İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM"

Bir televizyon programına konuk olan Özdağ, bu tavrın yanlış olduğunu savundu. Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü belirten Özdağ, Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelmek gibi bir niyetinin ise olmadığını söyledi.

"CESARETİN VARSA ÇIK ADAY OL"

Genel başkanlık adaylığının iddia istediğini dile getiren Ümit Özdağ "İmamoğluna tavsiyem; bir iddian mı, bir projen mi var? Bunların ötesinde cesaretin mi var? Açıkça çık de 'Ben Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanlığına adayım.' 'Ama internet sitesi kurdum. Vatandaş böyle istiyor, şöyle istiyor' bu doğru değil" diye konuştu.

İMAMOĞLU: HALK DEĞİŞİM İSTİYOR 

Öte yandan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, CHP'de ‘İktidar İçin Değişim' çağrısını ilan ettiği internet sitesi bu ayın başında yayına girmişti. İmamoğlu, iktidaricindegisim.org sitesine gelen öneriler doğrultusunda yurttaşların değişime dair ne istediğini bugün paylaşmıştı. Toplumun CHP'de lider ve yönetiminin değişmesi gerektiği konusunda hemfikir olduğunu vurgulayan Ekrem İmamoğlu "Değişim ve yeniliği kucaklayan, yeni bir parti yapısı görmek istiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...