Fıstıklı Biftek
RAMAZAN 2013 Haberleri
Biftekleri pişirmek için salça, yağ ve suyu tencereye koyup bir taşım kaynatın.
Malzemeler:
gt; 4 parça dövülmüş biftek
gt; nbsp;1 çorba kaşığı kaşar rendesi
gt; nbsp;50 gram fıstık
gt; nbsp;1 çorba kaşığı salça
gt; nbsp;1 çorba kaşığı tereyağı
gt; 2 su bardağı sıcak su
Bağlamak için kürdan
Tuz ve karabiber
Hazırlanışı: nbsp;
Biftekleri pişirmek için salça, yağ ve suyu tencereye koyup bir taşım kaynatın. Kıyma ve fıstıkları birlikte robottan geçirin. İçine; rendelenmiş kaşar, tuz ve karabiberi de ilave edin. Bifteğin iki yüzünü tuz ve karabiberle tatlandırıp, hazırladığınız kıymalı içi koyup rulo şeklinde sarın. Açılmaması için de kürdanla tutturun. Hazırladığınız biftekleri salçalı suya atıp 20 dakika kadar pişirin.
VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ
gt; 4 parça dövülmüş biftek
gt; nbsp;1 çorba kaşığı kaşar rendesi
gt; nbsp;50 gram fıstık
gt; nbsp;1 çorba kaşığı salça
gt; nbsp;1 çorba kaşığı tereyağı
gt; 2 su bardağı sıcak su
Bağlamak için kürdan
Tuz ve karabiber
Hazırlanışı: nbsp;
Biftekleri pişirmek için salça, yağ ve suyu tencereye koyup bir taşım kaynatın. Kıyma ve fıstıkları birlikte robottan geçirin. İçine; rendelenmiş kaşar, tuz ve karabiberi de ilave edin. Bifteğin iki yüzünü tuz ve karabiberle tatlandırıp, hazırladığınız kıymalı içi koyup rulo şeklinde sarın. Açılmaması için de kürdanla tutturun. Hazırladığınız biftekleri salçalı suya atıp 20 dakika kadar pişirin.
VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ