İftar lezzeti, Hint Pare

İftar lezzeti, Hint Pare

RAMAZAN 2013 Haberleri

Yumurta, tereyağı, kabartma tozu, Hindistan cevizi ve alabildiği kadar unu bir kaba koyup kıvamı oturana kadar yoğurun.

Malzemeler:
gt; 2 adet yumurta
gt; 1 çorba kaşığı tereyağı
gt; 1 paket kabartma tozu
gt; 1.5 çay bardağı Hindistan cevizi
gt; Aldığı kadar un
gt; Şerbeti için:
gt; 3 bardak su
gt; 3.5 su bardağı şeker
gt; Yarım limon suyu
Hazırlanışı: nbsp;
Yumurta, tereyağı, kabartma tozu, Hindistan cevizi ve alabildiği kadar unu bir kaba koyup kıvamı oturana kadar yoğurun. Şerbeti için de 3 bardak su ve 3.5 su bardağı şekeri tencerede kaynatın ve akabinde üzerine limon suyunu ilave edin. Şekil verdiğiniz hamurları 180 derecede 20 dakika kadar pişirin. Fırından çıkınca da sıcak haliyle şerbetini döküp servis edin.


VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...