İftar lezzeti, Piliç Külbastı

İftar lezzeti, Piliç Külbastı

RAMAZAN 2013 Haberleri

Soğanı ve renkli biberleri iri iri doğrayın. Tavada önce soğanı, ardından biberleri tuz, karabiber ve kekik ilave ederek sote edin.

Malzemeler:
gt; 3 adet tavuk göğsü
gt; 2 adet soğan
gt; 2 adet renkli biber
gt; 2 çorba kaşığı tereyağı
gt; 4 diş sarımsak
gt; 1 su bardağı tavuk suyu
gt; Kekik
gt; Karabiber
gt; Tuz
Hazırlanışı: nbsp;
Soğanı ve renkli biberleri iri iri doğrayın. Tavada önce soğanı, ardından biberleri tuz, karabiber ve kekik ilave ederek sote edin. İnce doğranmış sarımsakları da sonradan katıp karıştırın. Tavuk göğüslerini ızgarada iki yüzü kızarana kadar pişirin. Pişen tavuk göğüslerini tencereye alın, üzerine zeytinyağı gezdirin. Son olarak sotelediğiniz soğan ve biberleri de tencereye koyup su ilave ederek pişirin.

##tgvideo##
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...