Kimse Yok Mu Derneği Pakistan'da

Kimse Yok Mu Derneği Pakistan'da

RAMAZAN 2013 Haberleri

20 bin öğrenciye eğitim ve kıyafet yardımı yapan Kimse Yok Mu Derneği, ramazan ayında da Pakistan'daki binlerce yetimi unutmadı.

Pakistan'da büyük sel ve deprem felaketlerinden sonra yaklaşık 20 bin öğrenciye eğitim ve kıyafet yardımı yapan Kimse Yok Mu Derneği, ramazan ayında da Pakistan'daki binlerce yetimi unutmadı. Darulşefkat yetimhanesini ziyaret eden dernek, yetimlere iftar ve çeşitli hediyeler vererek yüzlerini güldürdü. Türkiye'den gönüllü elçi olarak katılan ses sanatçısı Reyhan Karaca da yetimhanede çocuklarla tek tek ilgilendi. Türkiye'ye döndüğünde kampanya düzenleyeceğini belirten Karaca, "Daha önce de Afrika'nın yoksul ülkelerine gittim. Döndüğümde yardım kampanyası başlatmıştım. Zor şartlar altında yaşayan insanları görmek ve ibret almak lazım" dedi. Kimse Yok Mu Derneği Genel Sekreteri Savaş Metin de, yetimlerle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Derneğimiz, ramazanda bin 91 aileye erzak paketi, 5 bin kişiye iftar ve 600 aileye ise et yardımı yaparak ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü" dedi. Cüneyt Bitikçioğlu / PAKİSTAN nbsp;




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...