Orman Kebabı

Orman Kebabı

RAMAZAN 2013 Haberleri

Doğradığınız soğanları yağda kavurun. Ardından eti ilave ederek tencerenin kapağını kapatın.

Malzemeler:
gt; 500 gram kuşbaşı et gt; 2 adet soğan gt; 2 adet patates gt; 2 adet havuç gt; 1 su bardağı bezelye gt; 3 çorba kaşığı yağ gt; 1 çay bardağı kekik gt; Hamuru için: gt; 2 su bardağı un gt; Yarım su bardağı su gt; 1 tatlı kaşığı tuz gt; 1 adet yumurta sarısı
Hazırlanışı: nbsp;
Doğradığınız soğanları yağda kavurun. Ardından eti ilave ederek tencerenin kapağını kapatın. Kısık ateşte etleri kendi suyunda pişmeye bırakın. Küp küp doğradığınız havucu ve patatesi etlerin üzerine ekleyin, tuzu, kekiği ve karabiberi de unutmayın. Son olarak bezelyeleri de katıp sıcak su ilavesiyle sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Un, su ve tuzla hazırladığınız hamuru oklava ile açın. Pişen yemeği fırın kabına alın. Üzerini de hamur ile hava almayacak şekilde kapatın. Yumurta sarısını da sürüp fırına verin.


VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...