Tantuni tarifi

Tantuni tarifi

RAMAZAN 2013 Haberleri

tantuniEtleri uzun şeritler halinde kesin, yağ koymadan suyunu çekinceye kadar tavada pişirin.

Hazırlanışı: nbsp;
Etleri uzun şeritler halinde kesin, yağ koymadan suyunu çekinceye kadar tavada pişirin. Ardından tereyağını ilave edip kimyon, kekik, kırmızıbiber ve tuzu katıp iyice kavurun. Pişen eti, sumaklı ve maydanozlu soğan piyazı, domates, biber ve çeşitli baharatlar ile ekmek arası ya da dürüm yapıp servis edin.



Malzemeler:
gt; 500 gram dana biftek
gt; 1 demet taze soğan gt; 3 adet domates gt; 4 adet sivri biber nbsp;
gt; 3 çorba kaşığı tereyağı gt; Kimyon, kekik, kırmızıbiber ve tuz






VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...