Tantuni tarifi
tantuniEtleri uzun şeritler halinde kesin, yağ koymadan suyunu çekinceye kadar tavada pişirin.
Hazırlanışı:Etleri uzun şeritler halinde kesin, yağ koymadan suyunu çekinceye kadar tavada pişirin. Ardından tereyağını ilave edip kimyon, kekik, kırmızıbiber ve tuzu katıp iyice kavurun. Pişen eti, sumaklı ve maydanozlu soğan piyazı, domates, biber ve çeşitli baharatlar ile ekmek arası ya da dürüm yapıp servis edin.
Malzemeler:
gt; 500 gram dana biftek
gt; 1 demet taze soğan gt; 3 adet domates gt; 4 adet sivri biber
gt; 3 çorba kaşığı tereyağı gt; Kimyon, kekik, kırmızıbiber ve tuz
VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ...
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
