Tavuklu Krep tarifi

Krep için yumurtayı çırpın, içine unu, sütü ve tuzu ilave edin, son olarak da sodayı katıp iyice karıştırın.
Malzemeler:
gt; 1.5 su bardağı un gt; 4 adet yumurta
gt; 2 su bardağı süt
gt; 1 şişe soda gt; 1 çay kaşığı tuz
İçi için: gt; 2 adet tavuk göğsü gt; 100 gram mantar gt; 1 adet domates gt; Yarım demet maydanoz gt; 3 çorba kaşığı zeytinyağı
Üzeri için: gt; 2 çorba kaşığı un gt; 3 çorba kaşığı kaşar rendesi gt; 2 çorba kaşığı margarin gt; 1 su bardağı süt
Hazırlanışı:
Krep için yumurtayı çırpın, içine unu, sütü ve tuzu ilave edin, son olarak da sodayı katıp iyice karıştırın. 10 dakika kadar beklettiğiniz bu harcı tavaya döküp kreplerinizi hazırlayın. Tavuk içi için; tavaya zeytinyağı, tavuk eti, mantar, tuz ve karabiberi koyup kavurun. Son olarak domates ve maydanozu da ilave edip altını kapatın. Hazırladığınız içi, kreplere döküp bohça şeklinde sarın. Beşamel için de; unu ve yağı tavada kavurun ardından sütü ilave edip karıştırın. Hazırladığınız bu beşameli bohça şeklindeki tavuklu krepinizin üzerine dökün. Son olarak da rendelenmiş kaşarları beşamelin üzerine pay edip kızarıncaya kadar fırınlayın.
VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ...
gt; 1.5 su bardağı un gt; 4 adet yumurta
gt; 2 su bardağı süt
gt; 1 şişe soda gt; 1 çay kaşığı tuz
İçi için: gt; 2 adet tavuk göğsü gt; 100 gram mantar gt; 1 adet domates gt; Yarım demet maydanoz gt; 3 çorba kaşığı zeytinyağı
Üzeri için: gt; 2 çorba kaşığı un gt; 3 çorba kaşığı kaşar rendesi gt; 2 çorba kaşığı margarin gt; 1 su bardağı süt
Hazırlanışı:
Krep için yumurtayı çırpın, içine unu, sütü ve tuzu ilave edin, son olarak da sodayı katıp iyice karıştırın. 10 dakika kadar beklettiğiniz bu harcı tavaya döküp kreplerinizi hazırlayın. Tavuk içi için; tavaya zeytinyağı, tavuk eti, mantar, tuz ve karabiberi koyup kavurun. Son olarak domates ve maydanozu da ilave edip altını kapatın. Hazırladığınız içi, kreplere döküp bohça şeklinde sarın. Beşamel için de; unu ve yağı tavada kavurun ardından sütü ilave edip karıştırın. Hazırladığınız bu beşameli bohça şeklindeki tavuklu krepinizin üzerine dökün. Son olarak da rendelenmiş kaşarları beşamelin üzerine pay edip kızarıncaya kadar fırınlayın.
VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ...