Yediği balık hayatını kararttı! 4 uzvu artık yok...

Düzenleyen: / Kaynak: Mirror
- Güncelleme:
Yediği balık hayatını kararttı! 4 uzvu artık yok...

SAĞLIK Haberleri  / Mirror

Deniz ürünlerindeki ölümcül virüs! Kaliforniya’da yaşayan Laura Barajas’ın hayatı yediği balıkla karardı! Ölümle burun buruna gelen Barajas dört uzvunu kaybetti. Genç kadın şimdilerde yaşam mücadesi veriyor.

Kaliforniya’da yaşayan 40 yaşındaki anne Laura Barajas’ın akşam yemeğinde az pişmiş balık yedikten sonra hayatı alt üst oldu. Bir anda vücudunda beklenmedik şeyler meydana geldi. Başlarda neyin ona dokunduğunu anlayamadı. Hastaneye gidemeyecek kadar kötüydü ve ailesi onu hemen hastaneye götürdü. Doktorlar onu görünce yapılan tetkikler sonucunda genç kadın hemen yoğun bakıma alındı.

Solunumu giderek zayıflayan ve makinaya bağlanan Laura'ya çiğ deniz ürünleri ve deniz suyunda bulunan potansiyel olarak ölümcül bir bakteri olan Vibrio Vulnificus ile enfekte olduğu söylendi. Bağışıklık sistemi zayıf olan kişilerin daha sık yakalanma olasılığı olan bu bakteri türü ölümcüldü.

Yediği balık hayatını kararttı! 4 uzvu artık yok...

4 UZVUNU KAYBETTİ

Ölümle burun buruna gelen ve defalarca ameliyat geçirmek zorunda kalan Barajas dört uzvunu kaybetti. Az pişmiş balık yedikten sonra parmakları ve ayakları moraran Barajas, hastaneye kaldırıldı. Balığını az pişirmekten dolayı bakteriyel bir enfeksiyona yakalanan Barajas, komaya girdi ve dört uzvunu kaybetti.

"KORKUNÇ"

Mirror'da yer alan habere göre bir çocuk annesi kadının arkadaşı Anna Messina, News 19'a "Bu hepimiz için çok ağır oldu. Korkunç. Bu hepimizin başına gelebilirdi. Neredeyse hayatını kaybediyordu. Solunum cihazı kullanıyordu. Parmakları, ayakları, alt dudağı simsiyahtı. Tam sepsis hastasıydı ve böbrekleri iflas ediyordu" açıklaması yaptı.

Barajas'ın ailesi diğer insanların da bu durumu yaşamaması için herkesi bilinçlendirmek için konuyla ilgili kampanya başlattı.

VİBRİO VULNİFİCUS NEDİR?

Vibrio vulnificus, açık yaraların etrafındaki dokuların öldüğü nekrotizan fasiit'e yol açabildiği için “et yiyen bakteri” olarak biliniyor.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
Kaynak: Mirror
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...