Çelikten omurga gücünüzün göstergesi

- Güncelleme:
Çelikten omurga gücünüzün göstergesi

SAĞLIK Haberleri

ABD İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, 1-30 Haziran Skolyoz farkındalık ayı dolayısıyla Acıbadem Sağlık Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte kendi skolyoz hikâyesini anlattı.

ZİYNETİ KOCABIYIK'IN HABERİ - 14 yaşındayken skolyoz teşhisi konulduğunu ve omurgasının düzeltilmesi için çok sayıda ameliyat geçirdiğini belirten Eadeh, genç bir kız olarak bu teşhisi kabullenme sürecinin kolay olmadığını söyledi. Hastalığını öğrendiği ilk andaki duygularını “İçimde bir kıvılcım çaktı ve bu ameliyatın ve fiziksel bozukluğumun beni hedeflerimden alıkoymasına izin vermeyeceğime karar verdim” sözleriyle dile getiren Başkonsolos skolyoz tedavisi gören gençlere de “çelikten omurgalarının”, sahip oldukları muazzam güç, metanet ve kararlılığın bir göstergesi olduğunu söyledi. Organizasyonda skolyoz savaşçıları manken Tülin Şahin’le birlikte podyuma çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...