Haftalık vaka sayıları açıklandı

Haftalık vaka sayıları açıklandı
Başlık ResmiHaftalik vaka sayilari açiklandi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 8-14 Ocak tarihleri arasında illere göre her 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayılarını açıkladı.

Kaydet
|

Türkiye'de illere göre her 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayıları açıklandı.

Sağlık Bakanlığı verilerine göre, 8-14 Ocak haftasında 100 binde Kovid-19 vaka sayısı İstanbul'da 1571,46, İzmir 714,29, Ankara'da 629,65 oldu.

Haftalık vaka sayıları açıklandı
Başlık ResmiHaftalık vaka sayıları açıklandı

VAKA YOĞUNLUĞU EN ÇOK ARTAN 10 İL

8-14 Ocak arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Bingöl, İstanbul, Bolu, Rize, Kocaeli, Erzurum, Ankara, Bilecik, Tunceli, Trabzon.

Haftalık vaka sayıları açıklandı
Başlık ResmiHaftalık vaka sayıları açıklandı

23 OCAK KORONAVİRÜS TABLOSU

Sağlık Bakanlığı 23 Ocak koronavirüs tablosunu açıkladı. Son 24 saatte 392 bin 281 kişiye test yapıldı. Bunlardan 65 bin 503’ünün testi pozitif çıktı. Virüs sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı ise 185 oldu. İyileşen hasta sayısı 75 bin 422 olarak kaydedildi.

Tabloda, 2 doz aşılama verilerine de yer verildi. Türkiye'de 2. doz aşılama ortalaması yüzde 84,20’ye yükseldi. 1. doz ortalaması yüzde 92,37 olurken 1., 2. ve 3. doz aşısını olan vatandaşların sayısı toplamda 140 milyon 743 bin 552’ye yükseldi.

BAKMADAN GEÇME
Koronavirüste son durum belli oldu:
HABER

Koronavirüste son durum belli oldu: 'Günlük vaka sayısının yarısı istanbul’da'

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Sağlık
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.