Ağıralioğlu’ndan İYİ Parti’ye PKK tepkisi: ‘Kılıçdaroğlu kazanırsa siyaset sıkışır’ deyip parti kurma sinyali verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ağıralioğlu’ndan İYİ Parti’ye PKK tepkisi: ‘Kılıçdaroğlu kazanırsa siyaset sıkışır’ deyip parti kurma sinyali verdi

Seçim 2023 Haberleri

İYİ Parti’den istifa eden Ağıralioğlu eski partisini zehir zemberek sözlerle eleştirdi. Gerekçesini terör örgütü PKK’nın Kılıçdaroğlu’na destek açıklamalarına sessiz kaldığı gerekçe gösteren eski Ağıralioğlu, parti kurmak zorunda kalabileceğini söyledi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in 6'lı masadan kalkıp döndükten sonra Kılıçdaroğlu’nun adaylık sürecine ve HDP tutumuna yönelik eleştirilerini daha yüksek tondan söyleyip partisinden istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Ağıralioğlu, terör örgütü PKK’nın Kılıçdaroğlu’nun adaylığına verdiği destek sözlerine İYİ Parti’nin sessiz kalmasına sert tepki gösterdi.

“BUNLAR OTURDU KONUŞTU BELLİ Kİ”

Eski partisinin tutuma zehir zemberek tepki gösteren Ağıralioğlu, "Bakın, Kandil’den açıklama geliyor: Faşizme karşı omuz omuza... İYİ Parti’den bekliyorum ki bir şeyler desinler. ‘Çatışmasızlık’ ilan etmiş PKK. Neymiş? Sürece zeval gelmesinmiş... Süreç dedikleri şey de Kemal Bey’in adaylığı... Bunlar oturdu, konuştu belli ki.." dedi.

"ÇOCUKLARIMIZIN KATİLLERİNDEN MEDET UMMALARI UTANÇ VERİCİ"

Ağıralioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü;

“İktidar değişikliği yapmak isteyenlerin, çocuklarımızın katillerinden medet ummaları utanç vericidir.”

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanması durumunda siyaset alanının sıkışacağını söyledi.

PARTİ KURMA SİNYALİ

Hürriyet'ten Hande Fırat'a demeç veren Ağıralioğlu ayrıca ilk parti kurmayı telaffuz etti.

“KILIÇDAROĞLU KAZANIRSA PARTİ KURABİLİRİM”

Kılıçdaroğlu'nun adaylığının siyasete olumsuz etkilerinin olacağını belirten Ağıralioğlu şöyle konuştu;

“Kemal Bey kazanırsa, bu kazancın siyaset kulvarını sıkıştıracağını düşünüyorum. O yüzden bir sonraki seçim, erkene alınmak zorunda kalacaktır. Kemal Bey kazanırsa hemen parti kurmak zorunda kalabilirim.”

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...