AK Parti İstanbul Teşkilatları'nda liste sevinci

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Parti İstanbul Teşkilatları'nda liste sevinci

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde 14 Mayıs seçimlerine giden AK Parti’de milletvekili aday listesi kesinleşti. AK Parti’de 3 dönem kuralı istisnasız uygulanırken, AK kadrolar yeni dönemde Türkiye Yüzyılı için ‘Durmak Yok Yola Devam’ dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı Murat Kurum, İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş İstanbul’dan milletvekili adayı oldular. Listeler açıklandıktan sonra İstanbul’da yaşayan vatandaşlar ve AK Parti İstanbul İl Teşkilatı sosyal medya hesaplarından #istanbulunYüzü etiketiyle yaptıkları paylaşımlarla memnuniyetlerini ifade ettiler.

“İSİMLER BİZİ HEYECANLANDIRIYOR”

AK Parti’nin 14 Mayıs seçimleri için aday olan milletvekillerinin isimleri açıklandıktan sonra sosyal medya da vatandaşlar, aday olan isimler için heyecanla desteklerini paylaştı.

#istanbulunYüzü etiketiyle binlerce tweet atıldı. Atılan tweetlerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında destekleri ile aday olan Süleyman Soylu, Murat Kurum ve Numan Kurtulmuş için destek mesajları yağdı.

‘’AK Parti fena geliyor.  O listedeki isimler ne öyle… İstanbul’da özellikle Bakan Kurum’un olması çok sevindirdi beni.’’

‘’Çevre ve Şehir ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İstanbul’umuzu ihya edecek, yıllardır durmadan çalışıyor.’’

‘’AK Parti’nin İstanbul vekil listesi Şampiyonlar Ligi gibi’’

‘’AK Parti gümbür gümbür geliyor. Listede hepsi birbirinden değerli bomba isimler var.’’

‘’Başta Murat Kurum olmak üzere açıklanan İstanbul vekilleri bizi fazlasıyla memnun etti.’’

‘’AK Parti listeleri çok güçlü. Hem üç dönem kuralını istisnasız uyguladılar hem de güçlü bir liste çıkardılar.’’

‘’Daha güçlü ve güvenilir bir Türkiye için AK Parti’nin seçmiş olduğu vekillere güvenimiz tam.’’

İSTANBUL’DA GÜÇLÜ İSİMLER

14 Mayıs seçimlerine 35 gün kalırken siyasi partiler milletvekili listelerini YSK’ya teslim etti. Başkan Erdoğan’ın son halini imzaladığı listede İstanbul 1. Bölge 1. Sırada Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı Murat Kurum bulunurken İstanbul 2. Bölge 1. Sırada İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu yer aldı. İstanbul 3. Bölge 1. Sırada ise AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş aday oldu.

TÜRKİYE YÜZYILI’NIN İŞARET FİŞEĞİNİ ATEŞLEYECEK VEKİL KADROSU

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Milletin bağrından filizlenen hareketimiz 20 yıldır olduğu gibi bugün de milletinin refahı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışacak kadroları meclise gönderecektir dedi.

AK Parti milletvekili listesinin liyakata göre hazırlandığına dikkat çeken Kabaktepe;

“Genel merkezimizin ve genel merkezimizi temsilen Sayın Cumhurbaşkanımızın almış olduğu kararlar ve takdir etmiş olduğu görevler, ama ya da fakat olmaksızın her bir dava kardeşimiz için gurur nişanesidir.

Bu kadroyla kazanan milletimiz ve Türkiye’miz olacaktır. Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek. Türkiye Yüzyılı hedefi ile yola çıktığımız 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili adayı olmaya hak kazanan tüm yol arkadaşlarımızı can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

‘’Türkiye için hemen şimdi’’ diyerek hep beraber canla başla çalışmanın vaktidir. İfadelerinde bulundu.

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...