AK Parti'de moraller yüksek

- Güncelleme:
AK Parti'de moraller yüksek

Seçim 2023 Haberleri

Cumhur İttifakı’nın önceki gün düzenlediği ‘Büyük İstanbul Mitingi’ sonrası AK Parti Genel Merkezi’nde moraller tazelendi.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ - Hafta sonu düzenlenen AK Parti'nin İstanbul mitingine1 milyon 700 bin kişinin katılması parti yöneticileri tarafından zaferin işareti olarak değerlendirildi. AK Parti kaynakları “Milletimiz bir defa daha bize olan güvenini ortaya koydu. Muazzam bir kalabalık vardı. Moralimiz perçinlendi. Pazar günü seçimin sonucu bu mitingde belli oldu” diye konuştu.

AK Parti kaynakları şunları söyledi: Seçimi kazanacağımızdan şüphemiz yoktu. Ama son günlerde medyada seçimi kaybedeceğimize yönelik algı oluşturulmaya başladı. Ama algılar boşa çıktı. Herkes gerçeği gördü. Devamlı anket yapıyoruz. En başından itibaren sürekli bir yükseliş içerisindeyiz. Milletimiz ferasetli. Bu seçimlerin tarihî olduğunu biliyor. Milletimiz yeniden tarih yazacak ve Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor oyla zafere ulaştıracak.” 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...