Bakan Bozdağ Şanlıurfa adaylığını değerlendirdi: Peygamberler diyarına hizmet etmek büyük şeref

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Bozdağ Şanlıurfa adaylığını değerlendirdi: Peygamberler diyarına hizmet etmek büyük şeref

Seçim 2023 Haberleri

14 Mayıs’taki seçimlerde AK Parti tarafından Şanlıurfa’dan aday gösterilen Adalet Bakanı Bozdağ konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı. Bozdağ, Şanlıurfa’ya hizmet etmenin büyük bir şeref olacağını söyledi. Şanlıurfa için çalışma, koşma ve koşuşturma vakti olduğunu söyleyen Bakan Bozdağ, “Kaybedecek vaktimiz yok. 'Yarın değil hemen şimdi' diyerek işe başlıyoruz. Ya Allah! Ya Bismillah! Haydi! Bismillâhirrahmânirrahîm" dedi.

Türkiye seçime doğru ilerlerken Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) belirlediği seçim takvimi planlandığı gibi işliyor. Dün önemli bir aşama daha kaydedilerek partiler aday listelerini YSK’ya sundu.

Cumhur İttifakı’nın en büyük bileşeni AK Parti’nin aday listelerinde büyük bir değişim-dönüşüme imza attığı görüldü. 3 dönem kuralını istisnasız uygulayan AK Parti’de Kabine’den 16 isim de çeşitli illerden aday gösterildi.

BAKAN BOZDAĞ ŞANLIURFA’DAN ADAY

Kabine’de Adalet Bakanlığı’nı yürüten AK Parti’nin tecrübeli isimlerinden Bakan Bozdağ, Şanlıurfa 1. sıradan aday gösterdi.

Kendisi Yozgatlı olan Şanlıurfa adaylığına ilişkin sosyal medya hesabında bir açıklama yaptı.

Kente hizmet etmekten büyük bir memnuniyet duyacağını söyleyen Bozdağ, adayların hayırlı olmasını diledi.

“BENİM İÇİN BÜYÜK ŞEREF”

Bakan Bozdağ, paylaşımında şunları ifade etti;

Peygamberler diyarı Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfalı kardeşlerime hizmet etmek benim için büyük bir şereftir.

Cumhurbaşkanımızın rahle-i tedrisatından geçmiş bir kardeşiniz olarak edindiğim bilgi, tecrübe ve ondan aldığım güç ile Peygamberler diyarı Şanlıurfa için çalışacağım.

“VAKİT,  KOŞMA KOŞUŞTURMA VAKTİDİR”

Şanlıurfa için çalışma, koşma ve koşuşturma vakti olduğunu söyleyen Bakan Bozdağ, “Kaybedecek vaktimiz yok. 'Yarın değil hemen şimdi' diyerek işe başlıyoruz. Ya Allah! Ya Bismillah! Haydi! Bismillâhirrahmânirrahîm.’ diyerek sözlerini tamamladı.

Bakan Bozdağ Şanlıurfa adaylığını değerlendirdi: Peygamberler diyarına hizmet etmek büyük şeref

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...