Cumhurbaşkanı Erdoğan’da 14 Mayıs mesajı: Sandığın renginden en ufak bir şüphe duymuyorum

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

İstanbul Finans Merkezi’nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 40 yıllık siyasi tecrübesini altını çizerek 14 Mayıs seçimi için dikkat çeken bir mesaj verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sandığın renginden en ufak bir şüphe duymuyorum.” dedi.

Türkiye, seçimlere kilitlendi. Vatandaş 14 Mayıs’ta kurulacak sandıklara giderek cumhurbaşkanı ve milletvekili tercihini yapacak.

YKS belirlenen takvim doğrultusunda süreci adım adım ilerletirken siyasiler de saha çalışmalarına hız vermiş durumda.

Bu kapsam açılış programlarına da ağırlık veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul Finans Merkezi’ni hizmete aldı.

Dev projenin açılışında seçime ilişkin mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs’ta kazanacaklarından en ufak bir şüphe duymadıklarını söyledi. Erdoğan bu öngörüsünü siyasetteki 40 yıllık tecrübesine dayandırdı.

"27 gün sonra sandıklara gidilecek. Çok kritik bir karar vereceğiz. İki farklı anlayış arasında 2 farklı tercih yapılacak.” diyen Erdoğan, “Biz vatandaşımızın 21 yıldır sürdürdüğü kalkınma ile devam edeceğini biliyoruz. Vatandaşımız geriye gidişe asla fırsat vermeyecek. Ömrünün 40 yılında meydanların nabzını tutan bir siyasetçi olarak sandığın renginden bir şüphe duymuyorum. Sonuçtan bağımsız bir hususu da belirtmek isterim.” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU’NA ‘300 MİLYAR DOLAR’ TEPKİSİ

Açıklamasında CHP Lideri ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na da yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi;

Seçim dönemleri siyasetçilerin kantara çıktığı günlerdir. Millet bu dönemde siyaset kurumuna kulak kesilir, vaatlerini ölçer. Böylece gelecek 5 sene boyunca kim ve hangi zihniyet tarafından idare edileceğine karar verir.

Üzülerek ifade etmek isterim ki muhalefetin Türkiye'yi yönetebilecek bir vizyonunun olmadığı ortaya çıkmıştır. Ülkemizin 2002 öncesinde neden geri kaldığını da göstermiştir.

Tespitlerimizi haklı çıkartacak pek çok örnek var. Gerçek dünya ile ilgisi olmayan vaatler. 300 milyar dolar İngiltere'den getirecekmiş. Demek ki tefecilerle görüştü, sözler aldı.

“BÖYLE YALAN DOLAN HİLE BAŞKA HİÇBİR LİDER GÖRMEDİM”

O sözleri burada aktarıyor. 20 yıl bu ülkede başbakanlık yaptım, cumhurbaşkanlığı yaptım. Ama böyle yalan dolan hile başka hiçbir lider görmedim. Bu SSK'yı batıran değil mi?

Savaş Ay hayatta olsaydı o hastanelerin halini tekrar gösterseydi. Şimdi şehir hastanelerimizle dünyaya meydan okuyoruz. Bay Bay Kemal, yap işlet devret nedir bilelim diyor. Öğrenemediysen ne yapalım seninle mi uğraşalım."

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...