Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete depremzede tepkisi: İnsani değerlerle bağdaşmayan saldırılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete depremzede tepkisi: İnsani değerlerle bağdaşmayan saldırılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, muhalefete tepkisi gösterdi. Depremzedelere yönelik yapılan hakaretlerin ve Tekirdağ Belediyesi'nin depremzedelerin misafir olarak kaldıkları otellerden çıkarmasının insanlık dışı olduğunu belirten Erdoğan, " İnsani değerlerle bağdaşmayan saldırılarına şahit oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaydet
a- | +A

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. "Meclis seçiminin Cumhur İttifakı’nın zaferiyle sonuçlanması, Cumhurbaşkanı seçiminde de açık ara bir farkın ortaya çıkması; CHP Genel Başkanı'nın ve yönetiminin dengesini iyice bozdu." diyen Erdoğan, depremzedeleri hedef alan Tekirdağ Belediyesi'ne de tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Meclis seçiminin Cumhur İttifakı’nın zaferiyle sonuçlanması, Cumhurbaşkanı seçiminde de açık ara bir farkın ortaya çıkması; CHP Genel Başkanı'nın ve yönetiminin dengesini iyice bozdu.

14 Mayıs gecesi, sonuçları bildikleri halde televizyon ekranlarında sahneledikleri “kazandık” tiyatrosunu hep birlikte takip ettik.

Sandığın rengi belli oldukça yalanları ortaya çıktı. Buna rağmen, ne bilerek yanlış yönlendirdikleri seçmenlerinden ne de kamuoyundan çıkıp özür dahi dilemediler.

BAKMADAN GEÇME
Fransız medyasından çarpıcı seçim analizi: Hiçbir şey Erdoğan
HABER

Fransız medyasından çarpıcı seçim analizi: Hiçbir şey Erdoğan'ı yenemez

Depremzede sandığa koştu, Erdoğan 8 ilde fark attı
HABER

Depremzede sandığa koştu, Erdoğan 8 ilde fark attı

ERDOĞAN, DEPREMZEDELERİ HEDEF ALANLARA TEPKİ GÖSTERDİ

Aynı zihniyetin şimdi de oyunu alamadıkları vatandaşlarımıza yönelik; bırakınız siyaseti, insani değerlerle bağdaşmayan saldırılarına şahit oluyoruz.

Bu çevreler, deprem bölgesine gönderdikleri yardımları kesmekten otellerdeki depremzedeleri kapı dışarı etmeye kadar her türlü vicdansızlığı sergiliyorlar.

Sosyal medyada yürütülen çirkin kampanyaları saymıyorum bile… Biliyorum, yakınlarını kaybeden yüreği yaralı afetzedelerimiz yaşananlardan çok rahatsız oluyor.

Bu pervasızlıklardan, hangi partiye oy verirse versin 85 milyonun tamamı üzüntü duyuyor. Kimse endişelenmesin, bu kötülük furyası karşısında hiçbir vatandaşımız umutsuzluğa kapılmasın. Milletimizin ve insanlığın ortak vicdanını yere düşürmemek, bizim asli görevimizdir. Devlet-millet dayanışmasıyla inşallah yaralarımızı hep birlikte saracağız. Depremzede kardeşlerimizi sahipsiz bırakmayacak, yanlarında olmayı sürdüreceğiz.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Seçim 2023
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.