Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni adaylara nasihatler: Vatandaşı dinleyin, derdi varsa çözün

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni adaylara nasihatler: Vatandaşı dinleyin, derdi varsa çözün

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk defa AK Parti listesine giren adaylara “Siyaset sahada yapılır, sandıkta kazanılır. En kritik seçime giriyoruz. Tek oy bile önemli. Vatandaşı çokça dinleyin” diye nasihat etti.

YÜCELKAYAOĞLU'NUN HABERİ - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin yeni milletvekili adaylarına “Hiç kimseyi atlamayın. Ulaşabildiğiniz herkese gidin. Bu süreci çok iyi yöneterek, sandıktan en iyi şekilde çıkacağız” diyerek seçimlerin önemini anlattı. Erdoğan, seçim beyannamesinin açıklandığı programdan sonra yeni milletvekili adayları ile iftarda bir araya gelmişti. Edinilen bilgilere göre, Erdoğan bu programda, AK Parti’nin adaylarına 14 Mayıs seçimleri konusunda bazı nasihatlerde bulundu.

Erdoğan, şöyle konuştu:

14 MAYIS EN KRİTİK SEÇİM

Hepiniz için yeni bir süreç başlıyor. Her seçim önemlidir. Ama unutmayın ki 14 Mayıs seçimleri bugüne kadarki en kritik seçimdir. Bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. O nedenle tek bir vatandaşın oyu bile bizim için çok önemlidir. Vatandaşlara dokunun, onları çokça dinleyin. Ne anlatıyorsa sonuna kadar dinleyin. Bir sorunu varsa, çözüm için gerekli mekanizmaları kullanın. Siyaset sokakta, sahada yapılır. Seçim de sandıkta kazanılır. Bu süreçte şu partiden bu partiden demeden, her vatandaşa ulaşmamız lazım. 14 Mayıs seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu anlatmanız lazım. Hiç kimseyi atlamayın. Ulaşabildiğiniz herkese gidin. Bu süreci çok iyi yöneterek, sandıktan en iyi şekilde çıkacağız.

ADAYLAR FAZLA MESAİDE

Öte yandan, AK Parti’nin yeni milletvekilli adayları için seçim bölgelerinde yoğun bir program hazırlandı. Her ildeki Seçim Koordinasyon Merkezleri adaylara günlük mesailerine ilişkin liste verecek. Adaylar, SKM’lerin belirlediği bu program kapsamında hareket edecek. Bayrama kadar daha çok ev ve esnaf ziyaretleri, iftar programları yapılacak. Bayramdan sonra seçim kampanyaları hızlanacak. AK Partili adaylar sabah erken saatlerde başlayacakları programlarını gece yarısına kadar sürdürecek. Adayların programa uyup uymadıkları günlük olarak takip edilecek ve genel merkeze rapor edilecek. 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...