'Deprem bölgesi neden Erdoğan dedi?' sorusunun cevabını Bakan Kirişci verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
'Deprem bölgesi neden Erdoğan dedi?' sorusunun cevabını Bakan Kirişci verdi

Seçim 2023 Haberleri

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, deprem bölgesindeki iller arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı en çok destekleyen kentin Kahramanmaraş olduğunu belirterek, "Şehrimiz ile iftihar ediyoruz. İnsanımız kendine yapılanları unutmadı" dedi. Muhalefetin sonuçları sindiremediğini söyleyen Kirişci, "İlk andan itibaren ağızlarına geleni söylediler. Milletimiz daha büyük bir dersi inşallah sandıkta gösterecek" ifadesini kullandı.

Türkiye, 14 Mayıs'ta sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı. 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan ikinci tur öncesi siyasiler çalışmalarına hız verdi, Cumhurbaşkanı Erdoğan miting yapmak yerine deprem bölgesini ziyaret edeceğini açıkladı.

Bu kapsamda hareket eden Erdoğan, bugün Kahramanmaraş'ı ve Adıyaman'ı ziyaret edecek. Ziyaretler öncesi CNN Türk ekranlarında açıklamalarda bulunan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Kahramanmaraş tüm zamanların en büyük desteğini verdi. İnsanımız kendine yapılanları unutmadı" dedi.

Bakan Kirişci'nin açıklamalarından satır başları şöyle;

"Öncelikle Kahramanmaraş'tan sevgilerimizi sunuyoruz. Depremden 11 ilimiz zarar gördü. Kahramanmaraş'ta seçim çalışmaları başarılı sürdürüldü. Bugün Cumhurbaşkanımız Kahramanmaraş'ımızı şereflendirecek. Bu altıncı ziyareti deprem sonrası. Bu geliş gidişler vatandaş nezdinde olumlu değerlendiriliyor.

Kahramanmaraş yüzde 71.88 ile deprem illeri arasında 1 numaralı şehir sayın Cumhurbaşkanımıza vermiş olduğu destek doğrultusunda. Şehrimiz ile iftihar ediyoruz. Kahramanmaraş tüm zamanların en büyük desteğini verdi. İnsanımız kendine yapılanları unutmadı.

Cumhurbaşkanımız balkon konuşmasını yaptığı zaman yine aynı tarzda açıklamalarda bulundu. Asıl olan YSK'nın açıklayacağı karardır denildi.

"MUHALEFET SONUÇLARI SİNDİREMEDİ"

Muhalefet sonuçları sindiremedi. İlk andan itibaren ağızlarına geleni söylediler. Onların sosyal medyadaki paylaşımları, ilk andan itibaren bir hazımsızlığın olduğunu belirtmek lazım. Milletimiz daha büyük bir dersi inşallah sandıkta gösterecek.

İbrahim Amca'mız var dedi ki, "Oğlum nasıl bir iş, adam diyor ki ben hesap uzmanıyım. Nasıl oluyor da 0.001 oyu olan 4 parti 30 vekil çıkarabiliyor. Nitelikli dolandırıcılık görüyorum" dedi. Şalvarlı bir İbrahim Amca. Anadolu insanının irfanıyla, bunlar küçümserler ama İbrahim emmi her şeyi özetliyor. Bu millet bunu hak etmiyor.

TEKİRDAĞ'DAKİ OLAY

Bunların gerçek yüzleri göründü. Tekirdağ'daki olay üzücü, sözde sosyal demokratlar. Halka hakaret edecek kadar arsızlar." (Kaynak: CNN Türk)

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...