Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'dan yerel seçim mesajı: İstanbul, Ankara ve Antalya'yı da alacağız

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'dan yerel seçim mesajı: İstanbul, Ankara ve Antalya'yı da alacağız

Seçim 2023 Haberleri

Alanya'da basın mensuplarına konuşan Bakan Çavuşoğlu, "İnşallah hem Ankara hem İstanbul hem de Antalya'da büyükşehir belediyelerini tekrar kazanmak istiyoruz. Şehirlerimiz her anlamda geriye gitti." dedi.

1. turda cumhurbaşkanını seçecek çoğunluk çıkmaydı. Bu nedenle Türkiye ikinci tur seçimlerine gidiyor. Bu süreçte siyaset alanında bir kez daha yoğun tempolu çalışmalar başladı. 

Bu kapsamda seçim bölgesi Antalya'da temaslarını sürdüren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu seçim bölgesi Antalya’nın Alanya ilçesinde basın mensuplarına konuştu.

Çavuşoğlu, "Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinin ardından İstanbul, Ankara ve Antalya'da yerel seçimlerde aynı başarıyı gösterebilecek misiniz" sorusu üzerine şu yanıtı verdi:

"ŞEHİRLERİMİZ GERİTE GİTTİ"

İnşallah hem Ankara hem İstanbul hem de Antalya'da büyükşehir belediyelerini tekrar kazanmak istiyoruz. Yaklaşık 4.5 yıl boyunca, bu şehirlerde büyükşehir belediyeciliği anlamında bir hizmet görmediğimiz gibi şehirlerimiz her anlamda geriye gitti. Bu bir gerçektir.

"BU ŞEHİRLER HİZMET VERMEYENE OY VERMEZ"

Şahıslarla, başkanlarla ilgili bir şey söylemek istemem ancak belediyecilik anlayışı ile ilgili söylemek isterim. Bizim AK Parti belediyecilik anlayışımızdan son derece uzak. Bu şehirler kendilerine hizmet etmeyene oy vermez. 

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...